Dobre vesti za sve one koji su navijali da se Samantha Jones vrati u nastavak kultne serije "Sex and the City", i da mu da makar malo smisla. Kim Cattrall snimila je scenu u strogoj tajnosti još u martu za drugu sezonu "And Just Like That...", ali pre nego što počnete da se radujete bitno je da znate da je njeno pojavljivanje samo nakratko.

Naime, ona će se pojaviti samo u jednoj sceni, pišu svetski mediji. Prema rečima izvora, Kim je svoju scenu snimila još 22. marta u Njujorku, bez da se videla i sa jednom drugom zvezdom serije, uključujući Sarah Jessicu Parker i Michael Patrick Kinga sa kojima je u svađi.

profimedia-0097185275.jpg
New Line Cinema / Everett / Profimedia 

Nagađa se da je reč o sceni u kojoj će Samantha, koja se u seriji preselila u London, imati telefonski razgovor sa Carrie. Podsetimo se, one su se dopisivale u prvoj sezoni, a u poslednjoj epizodi njih dve su napravile plan da se vide i porazgovaraju.

Iako se priželjkivano okupljanje četiri drugarice neće dogoditi, njen povratak u bilo kojoj formi oduševio je fanove serije. Ono što se zasigurno zna jeste da se Aidan vraća, i to ne u vidu samo jedne scene ili epizode.

and just like that
Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Upravo je izašao i novi trejler za drugu sezonu nastavka serije koja kreće od 22. juna na HBO platformi, a pogledajte ga u videu ispod.

Zašto su se Kim i Sarah posvađale?

Kim je u emisiji “Piers Morgan's Life Stories” 2017. rekla da nema nikakvih interesa da se ikada više vraća u “Seks i grad”. Tu je takođe izjavila da nikada nije ni bila prijateljica sa koleginicama iz serije, i da smatra da je zdravije kada postoji jasna linija između profesionalnog i privatnog života.