Obožavatelji "Seksa i grada" imaju razloga za slavlje. Naime, lik Aidana Shawa, kog tumači glumac John Corbett, ponovo će se udružiti s bivšom ljubavi Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) u drugoj sezoni serije "And Just Like That..."

Kako saznaje Deadline, Aidan će se pojaviti u nekoliko epizoda, reprizirajući svoju ulogu simpatičnog proizvođača nameštaja. Podsetimo se, Aidan je bio jedan od dva omiljena lika koja se nisu pojavila u prvoj sezoni nastavka (drugi je, naravno, Samantha).

Jedan od omiljenih likova u ''Sex And The City'' seriji, Aidan Shaw, vraća se u drugoj sezoni ''And Just Like That'' nastavka!
Profimedia 

Verni obožavatelji čekali su Aidanovo pojavljivanje do posljednjih sekundi sezone jer je John za Page Six u aprilu 2021. izjavio kako bi se "mogao pojaviti u nekoliko epizoda", što se kasnije ispostavilo kao šala.

Nakon finala u veljači, izvršni producent Michael Patrick King objasnio je zašto se Aidan nije pojavio u sezoni, koja se uglavnom bavila posledicama smrti Mr. Biga.

“Osećao sam se kao da bi to bilo previše za Carrie. Ova sezona je bila snažna. Hteli smo da je izvučemo na svetlo nakon Zverkine smrti. Aidanov povratak velika je priča za koju nismo nameravali tada da pokrećemo", izjavio je.

Corbett je glumio dečka Carrie Bradshaw, a kasnije i njenog zaručnika Aidana Shawa u 3. i 4. sezoni "Seksa i grada". U seriji su raskidali dva puta, prvi put nakon što je Carrie priznala da ga je prevarila sa Zverkom, a drugi put kada nije mogla da se veže za njega, nakon što ju je zaprosio.

A koju priču nam donose u nastavku, ostaje da vidimo.

Kako saznaje Deadline, Aidan će se pojaviti u nekoliko epizoda, reprizirajući svoju ulogu simpatičnog proizvođača nameštaja. Podsetimo se, Aidan je bio jedan od dva omiljena lika koja se nisu pojavila u prvoj sezoni nastavka (drugi je, naravno, Samantha).
Profimedia