Mesec dana nakon finala prve sezone serije "And Just Like That..." potvrđen je nastavak kultne serije "Sex And The City". Iako se šuškalo da se nastavak neće snimati kada su se pojavile optužbe za seksualni napad protiv glumca Chris Notha, HBO je zvanično potvrdio da ćemo gledati nastavak popularne serije.

Prva sezona podelila je gledaoce - jednima se dopala, drugi su veoma razočarani, a takođe mnogim fanovima je zasmetalo to što se u nastavku ne pojavljuje lik Samanthe Jones, koju tumači Kim Cattrall.

 Sezona je završila započinjanjem afere između Carrie i direktora njenog podkasta, te su velike šanse da će upravo ovo biti glavna tema druge sezone.

Carrie se zaljubila u direktora svog podkasta pred kraj druge sezone And Just Like That nastavka.
Profimedia 

Izvršni producent Michael Patrick King dao je naslutiti još početkom godine kako je otvoren za nastavak priče o Carrie, Mirandi i Charlotte. Casey Bloys koji je glavni voditelj sadržaja u HBO-u takođe je tada rekao da druga sezona nije isključena, a sada je izašla i zvanična potvrda na And Just Like That Instagram stranici.

Zvanične stranice serije na društvenim mrežama, ali i HBO MAX striming servis, potvrdili su da će serija biti obnovljena za drugu sezonu, dok ostali detalji nisu poznati.

Nastavak bi mogao da bude prikazan već krajem ove godine, ali zvanične informacije i dalje čekamo.

Profimedia Saznajte šta nas očekuje.

Šta glumice misle o drugoj sezoni?

Glumica Cythia Nixon koja tumači Mirandu u hit seriji nije delovala previše oduševljeno povodom nastavka, bar su tako mnogi protumačili njenu izjavu. Naime, ona je početkom 2022. na pitanje o povratku dala je neutralan odgovor - nije rekla ne, ali ni da.

- Iako sam izvršna producentkinja i redatelj jedne epizode, nisam pisac. To je jedna od velikih privilegija činjenice da ste pisac, ali, hvala Bogu, nije moj posao da to shvatim, rekla je.

Pridošlica Sarita Choudhury, koja glumi prodavačicu nekretnina Simu Patel nije krila da se nada drugoj sezoni.

- Baš sam razmišljala o tome i pitala se - postoji trenutak u kojem vam kažu hoće li je biti ili ne, ali mi još nismo došli do tog trenutka. A ja sam razmišljala, Bože, nadam se da će je biti, rekla je.