Serija ''Seks i grad'' pre dvadesetak godina diktirala je trendove i neke 'it' komade postavila na pijedestal, poput Manolo i Jimmy Choo cipela, suknje od tila i haljine s novinskim printom, ali i torbice: svi se sećamo Samanthine epizode s mukama ''kako se izboriti za Birkin tašnu'', ali i Carriena vapaja lopovu koji traži njenu torbu: ''It's a Baguette!''.

Upravo je tu Fendi ljubičastu torbicu nosila i u rebootu serije, ''And Just Like That'', što je rezultiralo nekim cool vintage lookovima, ali i eksponencijalnom potražnjom te torbice na vintage online shopovima.

Stoga ne čudi što je Fendi odlučio da je oživi - prvi puta 2019. kada se SJP pojavila u reklami noseći upravo tu slavnu torbicu, a sada u nastavku serije pod nazivom ''And Just Like That''.

profimedia-0632932920.jpg
Profimedia 

Fendi je, naime, najavio limitiranu kolekciju nastalu u kolaboraciji sa Sarah Jessicom Parker. Nova torbica inspirirana je originalnom verzijom, ali umesto u ljubičastoj dolazi u intenzivnoj ružičastoj nijansi 3D šljokica. U prodaji će se naći sredinom februara ove godine.