Ima još sasvim dovoljno vremena do kraja zime da pokažete svoje novo, trendy lice. Potrebno vam je nekoliko dobrih komada i stilskih lekcija koje ćete uz pravi brend vrlo brzo savladati.

Već znate gde vas čekaju najbolji puloveri, majice, farmerke, odeća i još mnogo toga? Tom Tailor online prodavnica odeće ima bogat asortiman za svaku priliku. Izaberite neke od predivnih komada odeće koje vole baš svi.

Zašto Tom Tailor?

Možda se, uz svu ponudu koja danas postoji, pitate zašto je baš Tom Tailor odeća najbolji izbor za vas. Odlikuju je udobnost, vanvremenski karakter, kvalitet i svestranost.

Za početak, da pomenemo da je odeća izuzetno svestrana. Pruža moderan izgled u svakoj prilici, bez obzira na to da li je reč o poslovnoj prilici, druženju sa prijateljima ili vremenu koje provodimo sa porodicom. Super je izbor za sve koji ne žele da gube vreme na kupovinu najrazličitijih komada odeće. Sa jednim komadom odeće možete da kombinujete više različitih stajlinga i tako uštedite vreme, novac i prostor u ormanu.

Ova marka stavlja jak naglasak na održivost. Nudi odeću od ekološki prihvatljivijih materijala a u isto vreme, odevni predmeti su vanvremenskog karaktera i možete ih nositi niz godina. Zaboravite na gubljenje vremena zbog kupovine svake sezone; Tom Tailor se ponosi odećom koju ćete rado nositi još dugo vremena, a ti odevni predmeti će istovremeno, zbog svog kvaliteta, uz adekvatno održavanje, ostati praktično nepromenjeni.

Trenutno je na internetu u toku specijalna Tom Tailor akcija. U onlajn prodavnici važe sniženja do čak -60 % na zimsku kolekciju, stoga po izuzetno povoljnim cenama možete nabaviti kvalitetne komade odeće.

Naših 7 omiljenih odevnih predmeta

Tom Tailor onlajn prodavnica nudi brojne predivne odevne predmete i ponekada je zaista teško odlučiti koje izabrati. Da bismo vam olakšali izbor, samo za vas smo pripremili asortiman odevnih predmeta koji moraju da budu u ormaru svakoga ko želi da izgleda doterano i da istovremeno ima odeću koju može da nosi u najrazličitijim prilikama.

1. Haljina srednje dužine sa cvetnim dezenima i volanima

Duga haljina je neizostavni komad za svaku ženu koja voli istovremeno eleganciju i udobnost. Haljina srednje dužine sa cvetnim dezenima i volanima sašivena je od recikliranih materijala i neverovatno je udobna. Jedinstveni kroj daje mladalački izgled, a boje su prikladne praktično za sva godišnja doba. Istovremeno je adekvatna kako za službene prilike, zabave, tako i za vreme koje provodimo sa porodicom.

Prelepa cvetna haljina sa volanima.
Tom Tailor 

2. Pulover sa dugim rukavima sa teksturiranim dezenom

Ovaj pulover je savršen za sve ljubitelje klasike. Može se koristiti za poslovne prilike (naš predlog je kombinacija sa košuljom) ili tokom opuštenih hladnih večeri. Meka i prozračna tkanina garantuje zapanjujuću udobnost, zato ćete ovaj pulover rado nositi baš svakog dana.

3. Farmerke Alexa

Džins je jedan od onih klasičnih vanvremenskih materijala koji su takođe izuzetno svestrani. Uz farmerke se dobro slažu klasične majice za slobodno vreme sa dugim rukavima ili košulje za poslovne prilike. Farmerke Alexa su kultne plave boje, a istovremeno su izuzetno elastične i tako pružaju dodatnu udobnost.

Klasične farmerke Alexa.
Tom Tailor 


4. Muška košulja sa teksturiranim dezenom

Uz elegantne pantalone, košulje su sasvim prikladne za službene prilike, sastanke i dane u kancelariji, a uz farmerke su super izbor i za porodična okupljanja i druženja sa prijateljima. Košulja sa teksturiranim dezenom je nešto posebnija, a istovremeno praktična. Pamuk nudi izuzetnu udobnost i prozračnost.

5. Klasične muške farmerke Josh

Ko ne voli praktičnost džinsa? U kombinaciji sa običnom majicom napravićete stajling za slobodno vreme, a u kombinaciji sa košuljom možete otići na posao. Klasične uske farmerke ispranog izgleda odličan su izbor za sve muškarce kojima se sviđa krajnje jednostavan i istovremeno doteran stil, a vole odeću koju mogu da nose svakodnevno, bez obzira na priliku.

Josh farmerke su osnovni element u garderobi svakog muškarca.
Tom Tailor 

6. Muški duks sa teksturiranim dezenom

Muški duksevi sa rajsferšlusom donedavno su smatrani sportskom odećom, ali danas to više nije tako. Zahvaljujući elegantnom kroju, muški duks je prikladan i za službene prilike, a istovremeno pruža jednaku udobnost kao i verzije koje su više sportskog karaktera.

Duks za udobne zimske dane.
Tom Tailor 

7. Muške pantalone Travis

Ogroman broj muških elegantnih pantalona lepo izgleda, ali je istovremeno prilično neudoban i težak za kombinovanje. Muške pantalone Travis obećavaju udobnost uprkos svojoj eleganciji, a osim toga su i praktične. Pošto se odlično slažu sa običnim majicama, predstavljaju super izbor za slobodno vreme, a uz košulju se pretvaraju u pantalone za poslovne prilike.

Tom Tailor online prodavnica trenutno nudi lude zimske popuste. Zimsku odeću kao što su puloveri, pantalone, majice dugih rukava, duge haljine, zimske jakne i mnogu drugu odeću možete nabaviti po sniženim cenama. Tom Tailor nudi do -50 % popusta na sve proizvode u ponudi, stoga ne propustite ovu izuzetnu priliku i obezbedite odeću koju ćete rado nositi svakodnevno još dugi niz godina.