Samantha Jones nedostajala nam je otkako je najavljen reboot serije 'Seks i grad', dok smo gledale neuverljive scene u kojima sa svojim prijateljicama komunicira isključivo putem SMS poruka.

Ipak, Kim Cattrall sada je Samanthinu energiju i fantastičan stil vratila u modnoj kampanji za online brend Farfetch.

'Modne ikone koje je iznedrila pop kultura devedesetih, njihova estetika i stilski pristup su toliko relevantni i moderni danas', objasnio je kreativni direktor Farfetcha Yannis Henrion odluku da za kampanju #YourChoiceYourFarfetch angažuje ikone s kraja prošlog veka, Kim Cattrall i Josha Hartnetta, te savremene muzičare Mariju Isabel i Stevea Lacyja.

Čini se da je Kim Cattrall, koja trenutno glumi u serijama 'How I Met Your Father' i 'Queer As Folk', bez problema uskočila u mindset obožavanog lika Samanthe Jones.

Kim Cattrall u kampanji nosi lookove u kojima bismo bez problema mogli da zamislimo Samanthu: za šetnju s dalmatincem statement baloner satenskog sjaja, a za business look vrlo moderan, ali pomalo retro strukirani blejzer.

Ali Kim nisu odabrali samo kao otelotvorenje nezamenjive Sam Jones: 'Ona je ikona, ne samo zbog svojih modnih odabira, već i zato što je stvarna, iskrena osoba', istaknuo je kreativni direktor Farfetcha za WWD.