Poznato je da vojvotkinja od Kembridža uživa u modnim preokretima na kraljevskim turnejama u inostranstvu, menjajući svoje cvetne haljine Emilia Wickstead i elegantne kapute Catherine Walker za opuštenije komade lokalnih dizajnera - uz nekoliko haute courute momenata za postizanje idealnog balansa.

Međutim, za dolazak u Belize, u jednonedeljnu posetu Karibima, Kate je ponela jednu od svojih omiljenih britanskih dizajnerki, Jenny Packham. Na međunarodnom aerodromu Phillip S W Goldson, vojvotkinja se pojavila u safirno plavom outfitu, simbolično, u čast pretežno plave zastave Belizea.

Međutim, njen nakit je ovde posebno vredan pažnje. Naime, Kate je na sebi imala par safirnih minđuša i ogrlicu princeze Diane, i to iz čuvenog kompleta koji joj je poklonila kraljevska porodica Saudijske Arabije povodom venčanja sa Charlesom 1981. I kamenje i dizajn odabrani su tako da odgovaraju Dianinom vereničkom prstenu sa safirom, koji će, naravno, jednog dana pripasti Kate Middleton.

Izgled je prvi od mnogih koji se očekuju od Kate u predstojećoj nedelji, te ostaje da vidimo koje će to nove trendove postavtiti vojvotkinja od Kembridža.

U galeriji pogledajte ceo outfit.

Profimedia Pogledajte novi outfit vojvotkinje od Kembridža.