Kate Middleton jedna je od sigurno najstilizovanijih članica kraljevske porodice ikada. Od Alexander McQueen-a do Zare - ona vešto demonstrira visoki stil i za puno i za malo novca. 

Prvi put viđena je da nosi The Vampire's Wife 2020. godine na putovanju u Dablin, a sada se po drugi put odlučila za pomenuti brend. U pitanju je bio svečani prijem u Belizeu, na kome se vojvotkinja od Kembridža pojavila u metalik pink haljini koja je oduševila sveprisutne. Naime, vojvotkinja je poznata po klasičnim i svedenim outfitima kojima dominiraju neutralne boje (i naravno njena omiljena kraljevskoplava), tako da se ovakav njen modni zaokret učinio potpuno neverovatnim.

Haljina sa karnerima na mestu rukava idealna je za letnje dane, naročito za večernje party-je, a kreacije ovog britanskog brenda već odavno nose modne obožavateljke od Alexe Chung don Siene Miller.

Kate je ekscentričan outfit upotpunila srebrnim Jimmy Choo potpeticama i minđušama, a ovo je još jedanput bio dokaz da vojvotkinja itekako prati modne trendove: pink u svim svojim nijansama je boja sezone, što smo imali prilike da vidimo na prethodnim nedeljama mode, od Valentina do Vesace-a.

U galeriji pogledajte outfit koji je bio glavni utisak događaja u čast Kraljičinog platinastog jubileja tokom kraljevske turneje.

Profimedia Pogledajte kako je izgledala.