Niko ne zna da napravi 'neurednu' punđu poput Jennifer Lopez. Prvo nam je pokazala kako se nosi nadogradnja na hiljadu načina - od raskošnih lokni do ravne kose sa šiškama, a sada nam pokazuje i kako da stilizujemo tzv. Tinkerbell punđu.

U svom poslednjem videu za JLo Beauty brend, JLo je u ležernom kućnom izdanju sa upravo ovom frizurom, dok nanosi neku od krema za oči The Fresh Take Eye Cream, kojoj duguje zahvalnost za svoj svež izgled bez podočnjaka.

U bademantilu, sa neutralnim make-up look-om i 'raščupanom' punđom za koju vam nije potrebna čak ni četka za kosu, Jennifer uživa u svojoj dnevnoj rutini podsećajući se da joj je sjaj kože prioritet, a da isti postiže uz pomoć ključnog sastojka u njenim preparatima - maslinovom ulju.

Međutim, njeni fanovi znaju da ovo nije prvi put da je vide u ovakvom izdanju, naime, kad god je kod kuće i odmara sa porodicom, JLo bira 'neurednu' punđu, koja sa jedne strane izgleda chic i effortless, a sa druge štiti kosu od lomljenja jer je ne steže toliko čvrsto kao klasične punđe i repovi. 

Jennifer Lopez ima najbolju frizuru za boravak kod kuće
Foto: Profimedia Author: Instagram / BEEM Copyright: Instagram / BEEM Description: Non Exclusive: Jennifer Lopez goes make-up free in this selfie shared on Instagram. The star captioned the image: "#nofilterFriday #nomakeupday #lovemeasIam" ------- DISCLAIMER: BEEM does not claim any Copyright or License in the attached material. Any downloading fees charged by BEEM are for BEEM's services only, and do not, nor are they intented to, convey to the user any Copyright or License in the material. By publshing this material, the user expressly agrees to indemnify and to hold BEEM harmless from any claims, demands, or causes of action arising out of or connected in any way with user's publication of the material. Software:MomaPIX 6.0 Created: 2019:01:21 13:23:27

Podsetimo se samo proslave njenog 52. rođendana na jahti u društvu Ben Afflecka, kada je demonstrirala da je ova frizura idealna i za leto i visoke temperature. S druge trane, na crvenom tepihu takođe često nosi punđu, ali onu uglađeniju.

Kako ne bi izgledala suviše obično, Lopezova ostavlja prednje pramenove raspuštenim, kako bi joj šiške uokvirile lice.

Neka vam posluži kao inspiracija za frizuru kada vreme provodite kod kuće u gledanju filmova ili uživanju u svojoj beauty rutini.