Latino diva Jennifer Lopez važi za zvezdu koja je uvek besprekorno doterana i negovana i kao neko ko veoma vodi računa o svom izgledu. Pored toga što brine o svom telu i pobornik je zdrave ishrane ona posebnu pažnju pridaje i izgledu svoje kose.

Iako je često menjala frizure i stilove njena kosa je uvek bila inspiracija mnogi ženama kada je izgled kose u pitanju.

Pred vama su najbolje frizure Jennifer Lopez.

PRAMENOVI

Jennifer uvek bira pramenove u karamel nijansama, nijansama meda ili onim u plavim tonovima. Dodatno ih istakne tako što stilizuje divlje talase. Koja god da je nijansa u pitanju, braon boji kao osnovi uvek ostaje dosledna.

Jennifer Lopez prepoznatljiva je po mednim pramenovima.
Instagram 

LOKNE

Moramo priznati da sa loknama Jennifer uvek izgleda bolje nego ikada pre. I dok ovaj tip retro lokni obično čini da izgledate starije, JLo čine samo da izgleda glamuroznije. .

Jennifer Lopez otkrila je kako postići krupne lokne koje godinama nosi.
Instagram 

BALAYAGE

Najnoviji beauty look koji je pokazala na premijeri filma Marry Me, upravo je popularni balayage. Nakon mnogo eksperimentisanja, diva je odlučila da izgleda što prirodnije, a da prošara tek po koji pramen. Jake lokne zamenili su blagi, romantični talasi, a sve je upotpunila nude šminka.

Netflix dokumentarac Halftime, konačno otkriva detalje života muzičko-glumačke superzvezde Jennifer Lopez.
Profimedia 

REP

Bilo da je reč o klasičnom konjskom repu ili pak onom kod kojeg kosu delimo na dva dela, Jennifer je isprobala sve varijante ovog trenda. Uvek do izražaja dolazi bujnost njene kose, ali i savršene crte lica.

Jennifer Lopez obožava da nosi rep.
Foto: Profimedia 

PUNĐA

Oduševljava nas činjenica da se Jennifer poigrava sa punđama u svim oblicima. Od one „neuredne“ do one elegantno pokupljene na samom temenu glave. Možda najveći favorit jeste ležerna punđa na samom temenu puštenim, razbarušenim prednjim pramenovima.

Jennifer Lopez s godina sve ređe nosi punđe.
Foto: Profimedia 

BOB

Navikli smo da je viđamo sa dugom kosom, ali kada bolje razmislimo, možda joj bob najbolje pristaje. Viđali smo ga u svim izdanjima, ravan bob (i to plavi), glamurozan sa loknama na krajevim, ili pak onaj „neuredan“. Uvek čini da izgleda mlađe, modernije i samouverenije.

Plava bob frizura Jennifer Lopez uvek čini da izgleda mlađe i modernije.
Profimedia 

WET LOOK

Wet look rezervisan je za Met Galu, a ako imate dugu kosu, ovo je idealan način da je stilizujete i izgledate moćno. Naročito jer se ova frizura vratila na modne piste za jesen 2022, te njeno vreme ponovo dolazi.

Jennifer Lopez nosi wet look frizuru.
Profimedia 

PLETENICA

Iako nije od onih koja eksperimentiše sa drastičnim promenama kada je o kosi reč, Jennifer ume da se poigra sa pletenicama. Nosila ih je u svim varijantama, kao kruna pletenicu, ispletenu u više manjih, pa spojene u jedan rep do onih koje su činile glamurozne i elegantne punđe.

Jennifer Lopez nosi pletenicu uvijenu poput punđe.
Shutterstock 

ŠIŠKE

I za kraj, ništa manje zapažene su i njene frizure sa nezaobilaznim šiškama. Uglavnom kosu pušta neobavezno isfeniranu ili vezanu u nizak konjski rep. Sa ovim šiškama J Lo izgleda još mlađe, zar ne?

Jennifer Lopez je nekada nosila šiške, danas poznatije kao zavesa šiške.
Foto: Profimedia 

Koliko još frizura je promenila Jennifer Lopez pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Foto: Profimedia, Instagram Jennifer Lopez je kroz godine promenila pregršt stilova i frizura, a čini se da je poslednjih godina srećna svojim izborom.