Kada je reč o Holivudu, retki su parovi koji uspevaju da traju. Naravno, izuzetaka uvek ima, a među njima je i popularna glumica Cyntia Nixon koju su mnogi zavoleli kroz popularnu seriju "Sex and the city".

Ona je uspela jednim potezom da razneži svoje obožavatelje i ujedno je pokazala koliko voli i ceni svoju suprugu Christine Marinoni sa kojom je već deceniju u skladnom braku.

Naime, iako je odavno poznato da je glumica u dugogodišnjem braku sa svojom partnerkom, te da nikada nije krila da zapravo voli žene, pa je čak i često davala intervjue na temu istopolnih ljubavi, istina je da se retko pojavljivala u javnosti zajedno sa njom.

Cyntia Nixon retko se pojavljuje u javnosti sa svojom suprugom.
Profimedia 

Cyntia je pre 10 godina stala na "ludi kamen", a do dana-današnjeg nijedna fotografija sa venčanja nije ugledala svetlost dana. Ipak, povodom desetogodišnjice večnih zaveta sa svojom izabranicom, voljena Miranda je odlučila da obožavaoce počasti fotografijom nastalom tokom jednog on najsrećnijih dana u njenom životu. 

Cyntia i njena životna saputnica pozirale su na terasi zgrade u Njujorku - glumica u elegantnoj venčanici svetlo žute boje i sa bidermajerom u ruci, dok je njena partnerka za tu priliku obukla teget plavo odelo sa zelenom kravatom.

U opisu fotografije stavila je samo vremensku odrednicu za datum venčanja i naznačila da je od tada prošlo 10 godina. Mnogobrojni pratioci bili su oduševljeni i u komentarima su im ispisali veliki broj želja za srećan i dugovečan brak.

Podsetimo, Cyntia Nixon se nakon 15 godina braka s Danny Mozesom razvela davne 2003. godine.

Deset godina nakon razvoda, otkrila je svoju seksualnu orijentaciju, te se udala za Christine Marinoni. Priča se da su vezu počele nedugo nakon razvoda s bivšim mužem.

Cyntia je svoju seksualnost identifikovala kao queer, a njena nova uloga Mirande u nastavku "And just like that" neodoljivo poseća na njen život.

Cyntia Nixon oblikovala je ulogu Mirande u nastavku "And Just Like That" po svom životu.
printscreen/youtube