Fotografije Kate Moss kako svedoči na suđenju u korist Johnny Deppa postale su viralne, ne samo zbog njene uverljive odbrane bivšeg partnera, već i zbog outfita koji otelotvoruje jednu samosvesnu business ženu. 

Samo par dana kasnije bluzu na tufne i Saint Laurent sako zamenila je rock & glam outfitom na otvaranju ABBA Voyage koncerta. Uz Kylie Minogue i mnoge druge zvezde, Kate je zračila stilom koji spaja moderno i vintage, te asocira francuski efortless look.

Profimedia Pogledajte kako izgleda.

Metalik kraljica (setimo se samo legendarne prozirne srebrne haljine na jednoj od žurki Elite Models), zna kako da ublaži sjaj tako da ne izgleda preterano i jeftino. Party povod inspirisao ju je na outfit sačinjen od crnih farmerki, šljaštećeg topa i bunde Stelle McCartney, sa podjednako glamuroznim aksesoarima: The Vampire's Wife torbom, svetlucavim minđušama i zlatnim sandalama.

Kao i obično, Kate Moss nam je demonstrirala kako nositi trend sezone: blistavi top + jeans, a pored toga svedoči da godine nisu granica ni za šta, te da podjednako moderno i trendy možete izgledati kako u 40-im godinama, tako i u svakoj životnoj dobi.

Na kraju dana, ključno je samo da zračite osobnošću i samopouzdanjem, kao i da se osećate dobro u svojoj koži.