Suđenje između Johnny Deppa i amber Heard i dalje je jedna od glavnih tema svetskih medija. Svedočenja se bliže kraju, a izjava koja se možda i najviše čekala je od strane Kate Moss, inače bivše devojke slavnog glumca.

Ona je pozvana kao svedok nakon što je Amber ispričala da je njen nekadašnji suprug svojevremeno gurnuo Kate koja mu je bila devojka, niz stepenice. Bivši supermodel pojavila se na suđenju putem video call-a, i demantovala da je između nje i Johnny-ja ikada došlo do takvog tipa nasilja.

Kate Moss uključila se na suđenje putem video call-a.
Profimedia 

Kako je ispričala, tada su bili na odmoru na Jamajci, a malo pre toga padala je kiša.

"Napuštali smo sobu, a Johnny je izašao pre mene. Padala je ogromna kiša. Kada sam izlazila iz sobe, okliznula sam se na stepenicama i povredila leđa", rekla je pod zakletvom Kate.

"Vrištala sam jer nisam znala šta mi se desilo i bila sam u bolovima. On je dotrčao do mene i odneo me u sobu, a potom potražio medicinsku pomoć", ispričala je manekenka.

"Nikada me nije gurnuo, udario ili bacio niz stepenice", dodala je.

Inače, Kate je javno podržala i koleginica Naomi Campbell koja je tokom televizijskog prenosa suđenja okačila deo na svoj stori uz reči:

"Tako je drugarice, reci sve!".

Naomi je bila Kate jedna od najbližih ljudi tokom turbulente veze sa Johnny Deppom, a upravo ovakva javna potvrda samo govori o tome da uprkos višegodišnjim spekulacijama o tome šta se dešavalo, nasilja ipak nije bilo.

Naomi Campbell javno je podržala Kate Moss.
Profimedia 

Podsetimo, Johnny i Kate zabavljali su se od 1994 to 1998. Manekenka je imala 20, a glumac 31 kada su se sreli. U jednom trenutku šuškalo se i da su vereni, a njihovo poslednje pojavljivanje bilo je upravo na Festivalu u Kanu u maju 1998. godine. Nakon toga Depp je uplovio u vezu sa Vanessom Paradis sa kojom je dobio i dvoje dece Lily-Rose (22) i Jacka (20).

Kate Moss i Johnny Depp bili su u vezi od 1994. do 1998. godine.
Profimedia 

Kate Moss iako je godinama govorila za njihovu vezu da je bila toksična, a raskid opisala kao "noćnu moru", sa Deppom je ostala u dobrim odnosima, i najveća mu je podrška tokom suđenja sa Amber, a jedna od njenih poslednjih izjava upravo to i potvrđuje:

"Nikada nije postojao niko ko je bio u stanju da vodi računa o meni. Ali Džoni je to uspeo na neko vreme", objasnila je slavna manekenka.

Profimedia, Shutterstock Pogledajte kako su Kate Moss i Johnny Depp izgledali u doba najveće ljubavi.