Rihanna i ASAP Rocky dobili su prvo dete, i to dečaka. Vest o trudnoći procurela je u javnost početkom januara, da bi krajem istog meseca, slavni par i zvanično objavio ovu srećnu vest.

Prema izvoru, Rihannase porodila 13. maja, ali to i dalje krije, baš kao i ime dečaka.

Podsetimo se, Rihanna i ASAP isprva su bili najbolji prijatelji, da bi tek deceniju kasnije započeli ljubavnu vezu. Na mrežama je postao viralan deo njihove zajedničke pesme ''Fashion Killer'' iz 2013. godine u kojoj ASAP zamišlja dete sa Rihannom - jer je upravo to manifestovao danas.

Rihanna dobila dete sa ASAP Rockyjem.
Profimedia 

Rihannina trudnoća bila je burna - pevačica je hrabro odlučila da razbije sve stereotipe o trudničkom oblačenju i pokaže da trudnica može da izgleda seksi, a svet ju je za to oštro osudio. 

''Neću da radim šta mi društvo kaže'' izjavila je za Bustle.

Pred sam kraj trudnoće krenule su i spekulacije o ASAP-ovoj preljubi, i to sa dizajnerkom Aminom Muaddi. Ona je ubrzo vest demantovala, a reper objavio spot za novu pesmu D.M.B. u kojem deli najintimnije trenutke sa Rihannom i prosi je.

Rihanna rodila dečaka.
Profimedia 

Reper je još 2021. godine izjavio da misli da bi bio neverovatan tata, dok je Rihanna u nedavnom intervjuu za Elle US u šali predvidela da će biti ''psiho mama''.

U galeriji pogledajte više fotografija ovog para.

Profimedia Rihanna rodila dečaka.