Filmski festival u Kanu 2022. je uveliko u toku u Francuskoj, a već smo videli svetsku premijeru filma ''Top Gun: Maverick'' (sa Tomom Cruzom u glavnoj ulozi).

Na crvenom tepihu, slavne ličnosti poput Jennifer Connelly, Viole Davis i Eve Longoria prošetale su svoje elegantne kreacije – ali supermodel Adriana Lima bila je glavna zvezda. Ona se pojavila sa svojim dečkom Andreom Lemmersom u glamuroznoj haljini koja otkriva trudnički stomak, te potpuno podržala Rihanninu ideju da trudnička odeća itekako može da bude seksi.

U pitanju je Balmain duga crna haljina koju je za divu lično dizanirao Olivier Rousteing, a outfit je upotpunila svedenom šminkom i puštenom crnom kosom.

U galeriji pogledajte više fotografija.

Adriana Lima Pogledajte njeno glamurozno izdanje na crvenom tepihu.

 Takođe, Rihanna ovog meseca krasi ELLE Brasil naslovnicu, pozirajući naga sa svojim stomakom na zadivljujućoj crno-beloj umetničkoj fotografiji. Ovo je treća manekenkina trudnoća, ali prva koju je na ovaj način ovekovečila, a povod je bila kako činjenica da ove godine slavi 40. rođendan i 25 godina karijere, tako i činjenica da je u pitanju magazinsko izdanje zemlje iz koje potiče.

Podsetimo se, borbu za ustaljenim patrijarhalnim obrascima o tome kako bi trudnica trebalo da izgleda počela je Rihanna. Tokom svoje trudnoće prikazala je bezbroj smelih lookova, a njen poslednji stajling u devetom mesecu trudnoće izazvao je posebnu pažnju. 

Rihanna je u intervjuu za Bustle izjavila:  ''Neću da kupujem odeću za trudnice. Neću da kupujem pantalone za trudnice, farmerke, haljine, niti da radim šta god mi društvo kaže.''

Na pitanje kako bi opisala svoj stil u ovoj fazi, otvoreno odgovara: "Možda... buntovnim? Izazvala sam sebe da odem korak dalje i zaista se zabavim".

U galeriji pogledajte sva Rihannina trudnička izdanja.

Profimedia RnB pevačica ruši stereotipe o tome kako bi trudnica trebala da izgleda.