Jedna od najpropraćenijih revija za jesen/zimu 2022. bila je definitivno Miu Miu. Nastavljajući viralni trend mini-suknji koji je podstakao opšti haos na Instagramu prethodne sezone, iteracije inspirisane teniskom opremom bile su u centru pažnje modnih influenserki.

Kristalna verzija mini-suknje usledela je kao otelotvorenje ekspanzije ovog trenda, a ko bi bolje poneo ovaj 'rizični' outfit od Rihanne u poodmakloj trudnoći?

profimedia-0673081211.jpg
Profimedia 

Uhvaćena ispred svog omiljenog restorana Giorgio Baldi u Santa Moniki, 34-godišnja pop senzacija je još jednom dokazala da su pravila trudničke mode stvorena da se krše - baš kao i sva druga koje nam nameće konzervativno i patrijarhalno socijalno okruženje.

Pevačica je nosila look 24 sa revije Miu Miu, a u pitanju je mrežasti kristalni komplet se sastoji od mini-suknje i topa. Upotpunila ga je svetloplavim svilenim donjim vešom, Balenciaga torbicom ukrašenom Hourglass kristalima, srebrnim čokerom i potpeticama. A kao da sjajnog glamura nije bilo dovoljno, RiRi je ogrnula sivu bundu. Jer - šljokica nikad dosta!

Profimedia Pevačica nastavlja da ruši stereotipe o trudničkoj odeći.

 Podsetimo se, Rihanna od početka trudnoće ruši nametnute stereotipe o tome kako bi trudnička odeća trebalo da izgleda, a naročito onaj da trudnice ne mogu da izgledaju seksi. 

''Ja sam rekla - neću da kupujem odeću za trudnice. Neću da kupujem pantalone za trudnice, farmerke, haljine, niti da radim šta god mi društvo kaže'' izjavila je u jednom od poslednjih intervjua za magazin Bustle.

Samo napred, RiRi!