Poslednja dva dana ne prestaje da se priča o odnosu Rihanne i A$AP Rockya, nakon što se na Twitteru proširila priča da ju je reper prevario sa dizajnerkom cipela Aminom Muaddi tokom prošlomesečne nedelje mode u Parizu.

Spekulacije o njihovom odnosu su vrlo brzo dobile na popularnosti, te su satima bile u trendingu na Twitteru.

Dok su se mrežom nizali šokirani i ogorčeni tweetovi zbog reperovog neverstva, Amina Muaddi, iako nije planirala da se oglašava, je konačno progovorila o glasinama koje su, po njenom mišljenju, otišle predaleko.

- Oduvek sam verovala da neutemeljena laž koja se širi društvenim mrežama ne zaslužuje nikakav odgovor ili pojašnjenje, pogotovo ako je toliko podla. U početku sam pretpostavila da ovaj lažni trač, izmišljen s lošom namerom, neće biti shvaćen ozbiljno, započela je svoju objavu na Instagram storiju i dodala:

Amina Muaddi progovorila o prevari Asap Rockya i Rihanne.
Instagram 

- Međutim, u poslednja 24 sata podsetila sam se da živimo u društvu koje tako brzo govori o nekim temama bez obzira na činjeničnu osnovu, te da ni za šta ne postoji granica.

Čak ni tokom onoga što bi trebalo biti jedno od najlepših i slavljeničkih trenutaka u životu, napisala je Muadi misleći na Rihanninu trudnoću.

Amina je dodala da se oglasila zbog osoba prema kojima ima "veliko poštovanje i naklonost", dok se Rihanna i reper za sada nisu oglašavali tim povodom.

Amina je dodala da se oglasila zbog osoba prema kojima ima "veliko poštovanje i naklonost".
Profimedia 

Podsetimo, novinar iz Pariza (@Louis_via_Roma) objavio je tvit koji je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama, a u kojem je sam izneo tvrdnju da je trudna Rihanna ostavila A$AP Rockya zbog prevare.

On je naveo da je pevačica uhvatila repera u više nego prisnom odnosu sa njenom bliskom saradnicom, a da možda u pričama ima istine potvrđuje i to što je Rihanna iste večeri uslikana u suzama u jednom restoranu. Ona je tu došla s A$AP-om, međutim, objekat je napustila sama.

Pevačica uhvatila repera u više nego prisnom odnosu sa njenom bliskom saradnicom.
Profimedia 

"Rihanna i A$AP Rocky su se rastali. Rihanna je raskinula sa njim nakon što ga je uhvatila da vara sa dizajnerkom cipela Aminom Muaddi", piše u tvitu novinara, koji je dodao da se A$AP i Amina poznaju nekoliko godina, te da su u prošlosti čak i izlazili, a potom i sarađivali na njegovoj liniji cipela.