Jennifer Lopez jedna je od retkih zvezda kojima karijera nikad nije bila u škripcu. Ona peva, pleše, glumi... izabacuje hit za hitom, a njena zvezda svakog dana sija sve jačim sjajem. Pored toga, ima i svoj beauty brend, i može da se pohvali vrednom i talentovanom decom koja su u neku ruku krenula stopama slavne majke - Max kada je u pitanju gluma, a Emme, kroz muziku.

Takođe, ne treba zaboraviti ni to da već neko vreme uživa u ljubavi sa starim/novim verenikom Benom Affleckom koji ju je nedavno i zaprosio prstenom sa jednim od najređih dijamanata svih vremena.

Zato i ne čudi što je godinama glavna tema javnosti, a iako na prvi pogled pevačica i glumica živi život iz snova, da li je zaista tako tako konačno ćete moći da saznate u novom dokumentarcu "Halftime" koji potpisuje Netflix.

Režiju potpisuje Amanda Micheli i pevačicina producentska kuća "Nuyorican Productions", a dokumentarac obećava intiman pogled na karijeru latino dive, i "snagu i odlučnost" koji čine J. Lo.

Gledaoci su oduševljeni jer će imati prilike da saznaju više o životu omiljene zvezde, nakon što je Netflix izbacio filmove o životu Beyonce, Taylor Swift i mnogih drugih, a evo šta se za sada zna o dokumentarcu koji će, kako se navodi, otvoriti i prestižni Tribeca Film Festival.

Premijera i radnja dokumentarca

Kako je Netflix najavio, premijera se očekuje 14. juna 2022. godine, kada će gledaoci moći da vide neke od najupečatljivijih trenutaka i najboljih nastupa Jennifer Lopez, kako kada je reč o Super Bowl polufinalu sa Shakirom, pa sve do predsedničke inauguracije kada je pevala "America the Beautiful" i "This Land is Your Land".

Dokumentarac će se bazirati na drugoj polovini života J. Lo i otkriti njen razvoj kao Latinoamerikanke, majke i umetnice koja koristi svoj glas da promeni svet. Takođe će se fokusirati na to kako je inspirisala fanove "svojom istrajnošću, kreativnim sjajem i kulturnim doprinosima".

Jennifer Lopez nastupala je na Superbowl polufinalu sa Shakirom.
Profimedia 

Iako je J. Lo glavna tema dokumentarca, za sada još uvek nije poznato ko će se još u njemu pojaviti. Ukoliko ste očekivali mnoštvo "Benifer" klipova, možda ćemo morati da vas razočaramo.

Velike su šanse da se u dokumentarcu o J. Lo neće naći Ben Affleck nego Alex Rodriguez.
Foto: Profimedia 

S obzirom da je akcenat na jedan deo njenog života, te nije isključeno da će se kasnije snimati i nastavk dokumentarca, sve su veće šanse da ćete pre videti određene snimke sa njenim bivšim verenikom Alexom Rodriguezom.

Dokumentarac će se najpre prikazati 8. juna na Tribeca festivalu, a potom, od 14. juna biće dostupan svih korisnicima Netflixa.