Već neko vreme šuškalo se o veridbi Jennifer Lopez i Bena Afflecka, a ovog puta nagađanja su se pokazala kao istinita. Naime, latino divu paparaci su nedavno uslikali sa prstenom na ruci, a sada je stigla i zvanična potvrda - glumac je ponovo zaprosio svoju bivšu verenicu.

Jennifer i Ben bili su vereni prvi put pre gotovo 20 godina, međutim, uprkos ogromnoj ljubavi, do venčanja nije došlo. Kasnije su priznali da im je ogromna presija bilo interesovanje javnosti, a "Jenny from the block" u jednom intervjuu je rekla da je shvatila da "to nije to" kada su počeli da razmišljaju o fake mladama, duploj organizaciji, skrivenim lokacijama i slično.

Sada, nakon dve decenije, svet je ubeđen da će par konačno stići do oltara, jer je nedavno za "People" na pitanje šta je to što njihovu vezu sada čini drugačijom Lopez rekla: "Sada smo stariji, pametniji smo, imamo više iskustva, na različitim smo mestima u našim životima, sada imamo decu, i moramo biti veoma svesni tih stvari".

Inače, pevačica je srećne vesti obelodanila na svom sajtu uz emoji prstena, a najava se našla na njenim društvenim mrežama.

Inače, prsten kojim je Affleck verio Jennifer ima i posebno značenje. Pop zvezda je u svom newsletteru rekla da je "zelena njena srećna boja".

"Shvatila sam da su mi se uvek dešavale prelepe stvari kada sam nosila zeleno", rekla je J Lo.

Podsetimo, Jennifer Lopez i Ben Affleck upoznali su se 2002. godine na snimanju filma. Njihovo prijateljstvo preraslo je u ljubav, a u novembru 2002. Ben je J Lo zaprosio dijamantskim prstenom čija je vrednost procenjena na 2.5 miliona dolara. Iste godine pevačica je snimila hit koji ju je vinuo u zvezde "Jenny from the block", a u spotu je bio, niko drugi do Ben.

Nažalost, nakon pritiska medija i javnosti raskinuli su veridbu 2004. godine. J Lo je kasnije našla sreću sa pevačem Marc Anthony, sa kojim je dobila blizance Emme i Max Muniza, a razveli su se 2014. godine.

marc anthony i jennifer lopez u braku su dobili blizance.
Shutterstock 

Ben je sa druge strane 2005. godine oženio koleginicu Jennifer Garner, a u braku su dobili ćerke Violet i Seraphinu i sina Samuela. Razveli su se 2018. godine.

Ben Affleck je nakon raskida veridbe sa Jennifer Lopez oženio glumicu Jennifer Garner.
Shutterstock 

Jennifer je neko vreme bila verena za Alexa Rodrigueza, međutim, malo nakon raskida veze, pevačicu su početkom 2021. videli sa Benom, ali su isprva tvrdili da su samo prijatelji. Ipak, konačna potvrda romanse bila je nakon što su ih paparaci uslikali u jednom restoranu, dok su Ben i J Lo razmenjivali poljupce.

Jennifer Lopez i Ben Affleck prvi put su se poljubili u javnosti 2021. godine.
pritnscreen/youtube 

Ipak, par je zvanično potvrdio vezu za 52. rođendan pevačice, a u mesecima koji slede, pričali su jedno o drugome isključivo u superlativu, te nije isključeno da će konačno svoju ljubav krunisati i brakom i to veoma brzo.