Od pomirenja Jennifer Lopez i Ben Affleck koje je šokiralo javnost, slavni par ne prestaje na intrigira javnost. Svaki korak, koji uhvate dežurni paparaci, se analizira do najsitnijih detalja, a tako je bilo i ovoga puta.

Naime, u javnosti su se javile spekulacije da su se Ben i Jennifer ponovo verili, a sve zbog novih fotografija koje su izazvale čvrstu sumnju.

J Lo i njena ćerka Emma bile su u ponedeljak u šopingu nameštaja.
Profimedia 

Naime, J Lo i njena ćerka Emma bile su u ponedeljak u šopingu nameštaja, verovatno radi opremanja novog doma vrednog 55 miliona dolara. Tom prilikom, prvo što je mnogima zapalo za oči jeste da pop diva nosi dijamantski prsten na vereničkom prstu.

Iako se činilo da su na samom početku imali problema u vezi, izgleda da danas ljubav između poznatog para cveta.
Par je često viđen zajedno kako u romantičnim šetnjama, tako i u porodičnoj atmosferi, upoznali su decu, odlaze na izlete, šetaju crvenim tepihom i ne kriju da su srećni.

Par je često viđen zajedno kako u romantičnim šetnjama.
Profimedia 

J Lo nedavno je dala intervju u kom je iskreno pričala o svom uživanju u ljubavi s Affleckom.

- Kada vidim kakva je osoba, kakvo je ljudsko biće, kakav je muškarac danas, kakav je danas otac, kakav je partner... On je sve što sam uvek znala da je bio i sve što sam želela da bude- zaključila je Jennifer.

Ben je prvi put verio Jenn još davne 2002. godine.
Profimedia 

Podsetimo se da je Ben prvi put verio Jenn još davne 2002. godine i to vereničkim prstenom koji je danas procenjen na oko 12 miliona dolara. Prsten ukrašen ružičastim dijamantom od 6,1 karata i koštao je 1,2 miliona dolara u to vreme, a ispostavilo se da je to dobra investicija - jer je vrednost dijamanta u toj boji porasla za 10 puta.

Još uvek javnosti nije poznato da li Jennifer još uvek čuva stari prsten, ali njen bivši portparol Rob Shuter veruje da ga nikada nije vratila Aflecku.

Da li će u narednim danima osvanuti još neka fotografija J Lo sa prstenom ili će par potvrditi sumnje javnosti, ostaje nam da vidimo, a kako izgleda prsten koji Jennifer danas nosi, pogledajte u nastavku:

Profimedia Sudeći po prstenu na ruci latino dive sumnja se da ju je Ben Affleck ponovo verio.