Nakon što su u petak uživali u porodičnom druženju sa svojom decom, u zabavnom parku holivudskog Universal Studiosa, par je tokom vikenda odleteo u Hamptons, kako bi uživali u intimi.

ben i jennifer
Profimedia 

Daleko od očiju javnosti, par je nosio usklađene ležerne outfite - bež dukseve, pantalone i patike, dok su šetali ruku pod ruku. U njihovoj pratnji bili su producentkinja Elaine Goldsmith Thomas i njen suprug Dan Thomas, koji su im porodični prijatelji, a u čijem društvu su ostali celog vikenda.

Ben i JLo su još jedan pokazali da su nerazdvojni, ne skivajući zagrljaje i poljupce tokom šetnje. 

ben i jennifer, paparaco
Profimedia 

Izvori govore da svaki slobodan trenutak koriste kako bi bili zajedno, a u prilog tome ide i činjenica da Jennifer planira preseljenje iz Majamija u Los Anđeles, gde Ben živi s decom. 

''Deca polako upoznaju Bena“, kaže izvor, "Čini se da sve teče glatko. Očigledno je da je Jennifer ozbiljna u vezi sa Benom. Dugo nije izgledala ovako srećno".

Podsetimo se, par je obnovio ljubavnu vezu krajem aprila nakon što su Lopez i Rodriguez prekinuli veridbu u martu, a Affleck i De Armasova raskinuli su u januaru.

Par je prvobitno počeo da se zabavlja u julu 2002. godine nakon snimanja zajedničkog filma Gigli. Verili su se tog novembra, zatim odložili venčanje 2003, da bi u januaru 2004. raskinuli veridbu. Izvor kaže da je par sada dovoljno sazreo za stabilan i čvrst odnos koji može da savlada sve prepreke.

U nastavku pogledajte ekskluzivne fotografije slavnog Bennifer para!

Profimedia Vikend u Hamptonsu