Deva Cassel, ćerka Monice Bellucci i Vincent Cassela polako, ali sigurno penje se ka vrhu modne industrije. Iako ima samo 16 godina, već je bila zaštitno lice Dolce & Gabbana parfema, a sada pozira sa svojom majkom na naslovnici najnovijeg izdanja italijanskog Vogue-a. I taman kad ste pomislili da znate sve - Deva otkriva da će naredne sezone biti zaštitno lice modne kuće Dior.

''Ovakva je - uvek slobodna, sama je vozila avione od svoje 13. godine i govori pet jezika. Jeste li videli kako izgleda? Ničega se ne plaši'' govorila je Monica Bellucci za svoju ćerku na snimanju.

Ovom prilikom su otkrile i da kada se bilo koja od njih snima, druga ne gleda, kako je ne bi ometala, a Monica posebnu pažnju obraća na to da se Deva ne oseti kao da je u njenoj senci, zbog čega se trudi da joj što manje prigovara.

''Ljubavi, to si ti sada'', rekla joj je, objašnjavajući novinarima, ''Ne želim da je osramotim, plus dobro znam kako pozira''.

Na pitanje zašto želi da se fotografiše sa mamom, Deva je dala dirljiv odgovor: ''Jer su nas poslednji put zajedno fotografisali kada sam bila u maminom stomaku. Sada kada započinjem svoje putovanje, želim da se to ponovi''.

Poziranje za italijansko izdanje vrlo je simbolično zbog zajedničkog porekla. Glumica i manekenka istakla je da je Deva rođena u Rimu, a da domu pričaju mešavinom italijanskog i engleskog jezika, izuzevši francuski koji je maternji jezik njenog bivšeg muža, a Devinog oca.

Najmlađa ćerka Monice Bellucci, jedanaestogodišnja Léonie Cassel, nije učestvovala na snimanju, a Monica ističe da su zbog toga imale poseban razgovor. 

U nastavku pogledajte ekskluzivnu naslovnicu mame i ćerke!