To je ono od čega su moderne bajke i napravljene: prelepa plavokosa filmska zvezda upoznaje zgodog naslednika jedne od najpoznatijih i najmodernijih britanskih porodica, iskre lete i nastaje prava romansa 21. veka.

Nakon dve godine od prosidbe, Nicola Peltz i Brooklyn Beckham, sin Victorie i Davida Beckhama, u subotu 9. aprila izgovorili su sudbonosno "da" na porodičnom imanju porodice Peltz u Palm Beachu na Floridi.

Nicola Peltz je za svoj najvažniji dan u životu nosila venčanicu modne kuće "Valentino Haute Couture", a haljina je specijalno napravljena samo za nju i kulminacija je jednogodišnjih razgovora sa timom kreativnog direktora Valentina, Pierpaola Picciolija, dva putovanja u u Rim i dve korekcije u SAD-u.

Glavne krojačice su čak otputovale u Majami kako bi se uverile da je svaki detalj besprekorno urađen za veliki dan.

„Bilo je to vrhunsko couture iskustvo“, kaže stilistkinja Lesie Fremar o odabiru elemenata iz raznih skica, tkanina i vezova kako bi kreirao Nicolinu haljinu iz snova.

Duga, jednostavna, bela venčanica, upotpunjena je dugačkim, čipkastim velom i parom rukavica.

"Jednostavnost venčanice je bila veličanstvena. Nismo morali previše da detaljizujemo haljinu da bismo postigli wow efekat, pa smo na kraju eliminisali vez. Umesto toga, dodali su francusku čipku na ručno rađene rukavice", rekla je Leslie Fremar.

Kada je reč o Nikolinoj frizuri i šminki, njen glam tim je bio inspirisan izgledom Claudie Schiffer iz 90-ih godina.

"Uvek sam mislila da želim da imam kosu napola podignutu, ali imala sam duge šiške sa raspuštenom prirodnom kosom", ispričala je Nicola, prenosi Vogue.

Time je odala počast svom omiljenom supermodelu, koji je uticao i na njene druge modne izbore.

Pravo iznenađenje je bila slatka, plava poruka njene majke Claudie Heffner Peltz, koja je bila ušivena u dužini suknje njene teške Valentino haljine.