Ipak, ovde se zaista ne radi o našem ukusu, već o činjenici da je ova mlada žena zaista uspela da iznese crnu haljinu baš onako veliko, glamurozno i zadivljujuće kao da je na sebi imala klasičnu belu venčanu haljinu koja očekivano izaziva divljenje.

Lydia Pang globalni je editorijalni dizajn direktor za Nike, dok je njen dugogodišnji partner, a od nedavno suprug Roo Williams takođe dizajner. 

Ali ne, nije ih profesija spojila. Ovaj par iz Južnog Velsa upoznao se još pre 12 godina na tada izuzetno popularnoj društvenoj mreži MySpace.

Spojila su ih zajednička interesovanja i muzički ukus. Nikada nisu planirali da se venčaju, sve dok se ove godine nisu našli u Tokiju - gde su otišli na proputovanje, ne bi li proslavili 12-godišnjicu veze.

Desio se sasvim spontan trenutak kada su oboje shvatili da bi mogli da se vere baš tu i od tog momenata kada su kupili i razmenili prstenje, počeli su i vrlo brzo da kuju planove za svadbu.

S obzirom da se oboje bave dizajnom, te da imaju sličan ukus, estetika je nešto što su oboje smatrali vrlo važnim kada je bila u pitanju celokupna prezentacija njihovog posebnog dana.

Tako je ceremonija venčanja održana na jednom od predivnih polja u Velsu, dok je centralni deo dekoracije bilo staro stablo oko koga je postavljen čitav dekor, kao i stolovi za zvanice, te posluženje.

Mladenci su želeli što je moguće intimniju cremoniju i spisak su sveli na 70 zvanica, koje su imale jedinstvenu priliku da uživaju u bogatom izboru hrane kombinovane sa azijskim i britanskim tradicioanlnim,a li i popularnim receptima.

Lydia i Roo veliki su sladokusci, kako kažu, te im je ovaj segment takođe bio vrlo važan i na njega su obratili posebnu pažnju.

Ipak, detalji koji su "pokupili" pažnju u potpunosti jeste zapravo dekoracija, te stil neveste. Naime, kompletan estetski doživljaj vezan je zapravo za muzički ukus mladenaca, a to je emo muzika i pomalo goth, punk stil.

Za custom made venčanicu bila je zadužena londonska dizajnerka Katie Roberts-Wood, čiji se osnovni stil kreiranja prepoznaje u maštovitom pristupu tkanini, a zaštitni pečat njenog dizajna jesu karneri i sve ono šta sa njima može da se postigne u najfantastičnijim formama.

S toga ne čudi što je upravo karner igrao glavnu ulogu i u izradi venčanice Lydie Pang.

Pomalo goth, ali vrlo glam i vrlo elegantno, crna haljina sa šlepom od karnera i transparentnim gornjim delom bila je zaista mnogo više od glamurozne večernje haljine. Katie Roberts-Wood zaista je uspela da kreira crnu venčanicu, o kojoj potajno maštamo, jer se plašimo da ipak nemamo dovoljni hrabrosti za nju, ali zato Lydia Pang od nas dobija dubok naklon zbog iste!