Posle više od godinu dana veze, Kourtney Kardashian i Travis Barker zvanično su venčani. U ponedeljak rano ujutru, samo nekoliko sati nakon Barkerovog nastupa na dodeli Gremija, par je posetio kapelu u Las Vegasu gde ih je imitator Elvisa Presleya (tipično za Vegas) proglasio mužem i ženom.

Prema izvoru TMZ-a, par nije dozvolio da ih mediji fotografišu, a umesto toga je poveo svog ličnog fotografa i obezbeđenje. 

Dok su se mnogi fanovi nadali da će venčanje pratiti live, kao i sve događaje u porodici Kardashian, Kourtney i Travis odlučili su da ovaj intimni trenutak sačuvaju samo za sebe. Ipak, izvori tvrde da će uskoro napraviti veliku proslavu za porodicu i prijatelje. 

Podsetimo se, prvo su bili dugogodišnji prijatelji, a u romantičnu vezu ušli su 2020. godine, nakon čega ne samo da se ne kriju od očiju javnosti, već su postali poznati po svojim kontroverznim razmenjivanjem nežnosti na crvenom tepihu. 

U oktobru prošle godine, Travis je zaprosio zvezdu rijaliti show-a na obali okeana u Montesitu u Kaliforniji. Kourtney Kardashian ovo je drugi po redu brak nakon Scotta Disicka, a Travisu treći nakon brakova sa Melissom Kennedy i Shannom Moakler.