Već neko vreme se pričalo o vezi Kim Kardashian i Pete Davidsona. Iako su više puta uslikani zajedno kako se drže za ruke ili su zagrljeni, zvanične potvrde nije bilo sve do sad.

Kim Kardashian objavila je njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu i malo ko je nakon toga mogao ostati ravnodušan.

Zapravo, na njenom profilu nalazi se carousel post sa više fotki, a na prvoj Kardashianka pozira u ekstravagantnoj Lurex Balenciaga bundi, koja joj je jedan od omiljenih komada. 

Tek na drugoj objavi videćete Kim i Pete kako sede u hodniku i šalju poljupce jedno drugom. Fotografije su, očekivano, za samo par dana dobile preko 6 miliona lajkova.

Pete Davidson i Kim kardashian slali su poljupce jedno drugome.
printscreen/instagram 

Inače, Kim je prvu zajedničku fotografiju sa Pete Davidsonom objavila tek nakon što se i zvanično razvela od Kanye Westa, a mesecima unazad njihova veza bila je na udaru repera koji nije propuštao priliku da je javno ponižava, izgovara brojne neistine i iznosi "prljav veš" iz njihovog odnosa. Takođe, meta njegovih pretnji bio je i sam Pete koji je mu nije pridavao pažnju, već se fokusirao na to da zaštiti Kim i njenu porodicu.

Takođe, još jedna stvar nije promakla vernim fanovima - Kim je ovu fantastičnu bundu već jednom nosila i to u januaru, prilikom gostovanja u "Saturday night live" show programu, gde je svojevremeno i upoznala sadašnjeg dečka, nakon čega su zajedno vodili "SNL".

Profimedia Balenciaga outfit

Zato i ne čudi što su mnogi mišljenja da je Balenciaga komad od 23.000 dolara namerno izabrala za zvaničnu potvrdu veze sa komičarem, jer ju je nosila kada su se sreli prvi put.