Od trenutka kada je postala Demnina muza, Kim Kardashian se nije plašila da ponese neka od najhrabrijih Balenciaga izdanja.

Setite se samo njenog upečatljivog look-a sa sa Met Gale, kada je crni kombinezon upotpunila maskom koja je potpuno skrivala lice, ili pak narednih izdanja u prepoznatljivom maniru, samo u drugim bojama.

Slobodno možemo reći da je Kardashian postala sinonim za Balenciaga estetiku tokom prethodne godine, a nedavno je predstavljena kao zaštitno lice brenda kada su najavili kampanju za leto 2022, zajedno sa Isabelle Huppert.

Zato nije iznenađenje što se Kim pojavila na Paris Fashion Week-u, upravo na Balenciaga reviji.

Ipak, zbog onoga što je obukla, ponovo je pomerila sve granice i privukla poglede posetilaca. Naime, ona se na reviji pojavila potpuno obmotana žutom Balenciaga leplivom trakom za pakovanje.

Čak je i glavna modna kritičarka novina "The New York Times" koja je sedela nedaleko od Kardashianke komentarisala da se sve vreme "čuo zvuk karakterističan za lepljivu traku", kao i da se plašila šta će se dogoditi kada sedne. Srećom, na kraju nije bilo razloga za brigu.

Kim Kardashian pojavila se na Balenciaga reviji potpuno obmotana lepljivom trakom.
Profimedia 

Inače, čelnici Balenciage napravili su svojevrsni spektakl od revije - modeli su kolekciju za jesen/zimu 2022/2023. godine pokazali na snežnoj pisti dok je po njima vejao lažni sneg.

Doduše, šou je ipak ukrala Kim koja je sedela u prvom redu, jer sa njene upečatljive pojave malo ko je mogao skinuti pogled.

Kim Kardashian postala je zaštitno lice Balnciaga brenda.
Profimedia