Kanje Vest pak prvi je viđen u sličnom stilu, i to na modnom šouu Balensijage u julu, kao i na događajima posvećenim njegovom novom albumu "Donda". Uz to, upravo je on taj koji je upoznao Kim sa Gvasalijom.

"Kim Kardašijan se obukla kao omot Donde", "Kim i dalje promoviše Dondu", mogli su se pročitati komentari.

Ono što bi se na prvi pogled dalo zaključiti jeste da Kim, ipak pati za Kanjeom i da mu se na ovaj suptilan način "obraća". S druge strane, on ju je koliko juče otpratio na Instagramu.

Inače, Kim se i pre samog dolaska na Met galu pojavila u crnom kožnom autfitu sa maskom na glavi, ne pokazujući nikom svoje lice.

Još jedna Met gala nije mogla da prođe bez Kim Kardashijan. Ali, koja cena je za to plaćena?!

Reality zvezda nije htela da pokaže svoje slavno lice i obuče novu glamuroznu toaletu bilo kog dizajnera, iako su se mnogi utrkivali da je obuku za Met galu. Ona se odlučila za crni kostim koji kao da nije otkrio ni milimetar njene kože. Jedino što je iole moglo da nam pokaže da je ispod kostima Kim jeste njena duga crna kosa.

profimedia-0632014940
Profimedia 

O čemu se tu radi?

Nema sumnje da je all black modno izdanje superstajliš u kakvom god obliku, a Kim je ponela outfit koji potpisuje Balensiaga. Kostim, inače, ima i ugrađene visoke potpetice, tako da je ovo definitivno jedinstven modni komad.

Kim se pojavila sa maskiranim muškarcem za koga se sumnja da je baš Kanye, koji bi na taj način ipak prisustvovao Met gali kao i ranijih godina. Ipak, strani mediji prenose kako je maskirani muškarac niko drugo do Demna Gvasalia, kreativni direktor Balenciage.

Kanye West pak prvi je viđen u sličnom stilu, i to na modnom šouu Balensiage u julu, kao i na događajima posvećenim njegovom novom albumu "Donda". Uz to, upravo je on taj koji je upoznao Kim sa Gvasalijom.

"Kim Kardašijan se obukla kao omot Donde", "Kim i dalje promoviše Dondu", mogli su se pročitati komentari koji spekulišu da će uslediti pomirenje ovog para.

Izvor: glossy.espresso.rs