Ovosezonski beauty trendovi poručuju da je vreme za odvažne frizure. Ako vam je, poput Katie, dosadila duga kosa, sada je pravi trenutak da je osvežite nešto kraćom dužinom, koju možete fantastično stilizovati.

Glumica je poznata po svojim perfektnim ležernim izdanjima, u kojima je često viđena na ulicama Njujorka. Kosu najradije vezuje u punđe i konjski rep, što je i sasvim razumljivo za protekli letnji period. Ipak, nova modna sezona poziva na promene, što je Katie vrlo rado i prigrlila novom frizurom.

258007_profimedia0631329023_ff
Profimedia 

Igrala je na sigurno sa stilom koji svima odlično stoji, a da je ipak uradila smelu promenu: klasični lob (poznatiji kao dugački bob) savršeno je uklopila u svoj nepretenciozni stil.

Slojevito ošišan lob bilo ravan ili uvijen, vrlo je zahvalan za održavanje i savršen je izbor za jesen, bez ozbira da li ga pustili slobodno da leprša ili nosili ispod kape. Katie je odlučila da ovu frizuru nosi i potpuno ravno isfeniranu i u talasastoj varijanti, poletnoj i volumiziranoj.

Pun potencijal svog novog loba, pokazala je na proslavi 100. rođendana modne ikone Iris Ipfel, gde je u potpunosti blistala.

Lob je idealan za sve koji žele trendi frizuru a da istovremeno nemaju previsš posla oko nje, a naročito za one koje žele da izgledaju mladolikije i modernije.

Bonus: dovoljno je dugačka da je vežete u rep ili neurednu punđu te sa minimalnom promenom dati sebi osvežen izgled.

profimedia-0631327065
Profimedia 

Izvor: stil.kurir.rs