Nije svaki dan takav da ustanete iz kreveta s osmehom, popijete jutarnju šolju kafe i kreirate savršenu frizuru po poslednjim trendovima... osim ako niste Jennifer Aniston, naravno. Nebrojano mnogo njenih fotografija prikazano je frizerima širom sveta u poslednje tri decenije, bilo da je to "Rachel" frizuraili dobra plava nijansa. Iako bi se sa strane moglo činiti da je to vrlo jednostavno za nju, Jennifer kaže da je osećala pritisak što njena kosa treba da izgleda najbolje ''sve vreme''.

Međutim, upravo taj visoki nivo ikoničnosti činilo ju je savršenim kandidatom za kreiranje sopstvenog brenda za negu kose - što je juče i uradila. Pod nazivom LolaVie (nazvan po jednom od njenih nadimaka "Lola") debitovaće sa jedinstvenim proizvodom The Glossing Detanglerom.

"U razvoju smo skoro pet godina", objašnjava za magazin Allure. "Bila sam uključena u neku drugu frizersku kompaniju pre mnogo godina, i tu sam naučila lekciju da treba da zađem iza scene, učestvujem u biranju sastojaka, procesa razvoja, te marketinga''.

Ali zašto je taj proces trajao toliko dugo? Želela je da svaki detalj - uključujući sastojke proizvoda, visoku, pravougaonu bočicu sa minimalističkim crno-belim detaljima, te poruku brenda - budu apsolutno savršeni. ''The Glossing Detangler je bio posebno važan, kao vrhunac preparata za negu. "Volim dobar detangler jer mi je kosa prošla kroz toliko mučenja", kaže ona.

profimedia-0631060941
Profimedia 

Pre nego što je razvila LolaVie, Anistonova je mogla da provede sate negujući kosu brojnim serumima, kremama, mirisima i još mnogo toga da bi dobila savršene rezultate. Inspiracija za ovaj proizvod jeste uklanjanje većine tih koraka. "Volim da jedan proizvod ima više efekata, tako da ima zaštitu od toplote, a istovremenu da pruža sjaj. Takođe, i da odgovara svim tipovima kose. Onda je efikasan uvek".

A kako izgleda njena rutina nege kose? "[Moja rutina za kosu] je u osnovi pranje i kondicioniranje, stavljanje detanglera, pročešljavanje, stavljanje kose u peškir na deset minuta, a zatim je ili osušim ili pustim da se osuši prirodno", objašnjava ona.

Konkretno, ova formula sadrže ceramide na biljnoj bazi, esenciju bambusa i ekstrakte limuna i chia semenki, te pomažu u obnavljanju vlage, gradi barijeru za sprečavanje gubitka vode, jača kosu, pruža antioksidaciju i pročišćava je.

Usput, ovo neće biti jedini proizvod koji LolaVie formuliše i koji će se vrlo brzo naći u prodaji.

Stay tuned!