Trendovi iz devedesetih definitivno se vraćaju na velika vrata. Hailey Bieber, Gigi i Bella Hadid... samo su neka od imena trendseterki koje su nam pokazala kako da iznesete stari fazon na moderniji način, a sada se toj listi pridružila i Zoe Kravitz.

Lepa glumica koju trenutno gledamo u "Batmanu", pojavila se u emisiji "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" sa neodoljivom frizurom koju ste, sigrni smo, barem jednom nosile davnih devedesetih.

Zoe Kravitz pojavila se u emisiji sa popularnom frizurom iz devedesetih.
pritnscreen/youtube 

Prednje "antenice", odnosno tanke pramenove koji uokviruju lice, Zoe je iskombinovala na drugačiji način koji je svemu dao moderniji prizvuk. Naime, ona se uz njih odlučila za visoku punđu, dok je kosu dodatno "zalizala" gelom.

Zoe Kravitz iskombinovala je pramenove sa visokom punđom.
pritnscreen/youtube 

Na sve to, od prednjih pramenova isplela je tanke pletenice koje su se blago uvijale pri krajevima. Ovakva frizura dodatno je istakla njeno lice, pogotovo jagodice, a dodatni pečat look-u bile su decentne dijamantske minđuše. 

Njena frizura već neko vreme važi za glavni trend, a dodatnu popularnost dala joj je i serija "Euphoria". Stilisti i frizeri savetuju da je nosite baš kao što to radi Zoe - uz kombinaciju ili visokog repa, ili punđe, a da kosu dodatno "zagladite" gelom ili sprejom.

Jedno je sigurno - uz ovako nešto, nema šanse da ostanete neprimećene.