Uprkos brojnim trendovima, frizura kakvu je Jennifer Aniston nosila u seriji "Friends", poznata po ulozi Rachel, i danas je u svojim najrazličitijim varijantama jedna od traženijih u frizerskim salonima.

Budući da su se trendovi iz 90-ih vratili na velika vrata na modnu scenu, ponovnim okupljanjem "Friends" još je više porasla potražnja za modni stil iz tog perioda.

Reč je o slojevito ošišanoj kosi koja se zbog tog načina šišanja čini još bujnijom i raskošnijom te uspešno omekšava crte lica i čini da ono izgleda mlađe.

Ako ste i vi među onima koji se nerado odriču duge kose, onda je ova frizura idealna i za vas jer će na najbolji mogući način dati mladalačku svežinu i lepršavost.

Reč je o frizuri koja pristaje svima, a nedavno je Jennifer pokazala i upgrade svoje divne kose - neodoljive tzv. teen šiške koje joj izvrsno pristaju.

Ova frizura sjajno je rešenje i za vlasnice talasaste kose koje je mogu oblikovati bez puno truda, a ako pak žele elegantniju varijantu, mogu je ispraviti.

Jennifer je najčešće stilizuje na dva načina: nosi je ravnu ili blago talasastu, a obe izgledaju sjajno jer je kosa tako ošišana i lako se oblikuje, bez obzira stilizovali je ili ne ovaj cool look biće pun pogodak.

Najbolji način da je postignete jeste detaljnim feniranjem pramen po pramen, jer ona u osnovi ne treba da izgleda bujno i voluminozno. Presa takođe može da bude od pomoći, ali izbegavajte visoke temperature kako ne biste oštetiili kosu.