Žena koja nas podjednako dobro zabavlja svojim ulogama koliko i edukuje svojim beauty savetima, uvek je željno iščekivana u medijima i na društvenim mrežama. Glumica, producentkinja, kreativna direktorka brenda suplemenata na bazi kolagena, ali i linije za negu kose, iz dana u dan dokazuje da može sve.

Njena 15-15-15 fitnes metoda postala je viralna, a nedavno je u intervjuu za magazin People opisala svoju jutarnju rutinu koja joj pomaže da ostane srećna i motivisana, te zadrži kontrolu nad svojim životom. Takođe, otvorena je razgovarala o odlascima na psihoterapiju koji su joj pomogli da se izbori sa pritiskom medija, ali i porodice i sredine.

Sledite njena 4 ključna koraka do srećnog i ispunjenog života:

1. Meditacija i pisanje dnevnika

„Meditacija je nešto što radim bez razmišljanja”, kaže. “Pišem i dnevnik, a dan kada ne mogu je kao izgubljenˮ. Dok većina nas kad otvori oči prvo uzme telefon, Jennifer Aniston odlučila je da ne sledi to pravilo. Meditacija i zapisivanje misli u beležnicu je tipična za The Billion Dollar Morning Routine, onu koja predlaže nepogrešive trikove kako biste bili uspešni tokom dana. 

2. Šolja kafe uz kolagen u prahu

Ovo je ritual koji neguje godinama, ali sada još više, budući da radi za brend kolagena Vital Proteins. „Moj ritual je obično: kafa pa meditacija ili meditacija pa kafa, redosled je različitˮ, kaže, a kolagen dodatak unosi u organizam svakog dana.

3. Šetnja sa psima

Jennifer je vlasnica tri psa, koji se zovu Klajd, Sofi i Lord. Poslednji od njih je štene koje je nedavno udomila – pa je jedan od njenih jutarnjih zadataka da ih izvede u šetnju i ujutro im posluži doručak. To je nešto što ne propušta.

4. Izbegavanje ekrana

Nešto čemu svi težimo – ne dirati telefon u ranim jutarnjim satima. Lakše je reći nego učiniti, ali to je navika koju je Jennifer Aniston uspela da usvoji. Preskočite telefone, elektronsku poštu, dopisivanje i društvene mreže. „Pokušavam da ne gledam ništa od toga sat ili sat i po”, objašnjava. „Toplo preporučujem da probate nedelju dana, nećete verovati koliku razliku praviˮ.

Jennifer Aniston ima 4 saveta za srećan i ispunjen život.
Profimedia