''David se uvek dobro oblači. Uvek se trudi. Kad smo na odmoru u Evropi, on nosi toliko povezane outfite, da i ja poželim da ih nosim. To bi trebao da bude zajednički kofer'', otkrila je Victoria Beckham modnom kritičaru britanskog Vogue-a uoči prezentacije kolekcije za proleće/leto 2022.

Victoria je vrlo često inspirisana muškom odećom u svojim sezonskim kolekcijama, ali sada je njen suprug lično bio glavna tema moodboard-a. 

''Ogromne košulje od šambra izgledaju baš kao David, sa širokim pantalonama i prelepim kaišem. Poželiš da budeš ta osoba" dodaje. I zaista, otkad je sa novim dobom nastupila i androgena moda, nikad se više nismo radovale muškim sakoima, džemperima, pa i pantalonama. Jer žena može da ponese baš sve u čemu se oseća dobro, zar ne?

profimedia-0633216005
Profimedia 

Davida nećete prepoznati odmah, pogotovo ako ste upoznati sa njenom estetikom i sposobnošću da klasične muške komade prilagodi modernoj ženi. "Muška silueta je deo našeg DNK" rekla je Victoria. Takođe, on nije jedini muškarac koji je poslužio kao muza.

''Želela sam eklektični miks dobro obučenih muškaraca koji su mi padali na pamet dok sam razmišljala o narednoj sezoni... Leo u lanu, Ray Liotta u Goodfellasu filmu - u prsluku i raskopčanoj košulji, i onda, naravno, i sam gospodin Beckham.

profimedia-0633215986
Profimedia 

Davidov zaštitni znak jeste sivo odelo rekreirano za decentnu, poslovnu ženu, a sastoji se iz blejzera i nabranih pantalona niskog struka, sa izraženim oštrim krojevima. Podsetimo se, oni su nedavno proslavili 22 godine braka, te ne čudi što je ljubav bila njen motiv.

profimedia-0633216014
Profimedia 

Ostatak komada više je sama Victoria nego David: maxi haljine, nebeskoplave i smaragdnozelene šare, te narandžasti komadi koji asociraju sunce leta. Tu su i pruge, dezen šahovske table, pa čak i cut-out haljina, ali je Victoria Beckham glavne trendove sezone mastralno uklopila u potpis brenda, tako da izgledaju bezvremeno

U galeriji pogledajte novu kolekciju u koju smo zaljubljeni!

Profimedia Pogledajte prvi VB kolekciju sa Nedelje mode u Londonu!