Nakon duge godine karantina i nešišanja, ova 2021. je označila velike povratke u frizerske salone. Ukoliko niste avanturistički tip, i i dalje se niste odvažili na promenu - šta čekate? Svima nam je potreban nov, svež početak, pa počnimo od frizure!

Svi znamo da su šiške frizura no.1? ali se pitamo koje su nam još opcije na raspolaganju? Kada god nam ponestane inspiracije, tu su Francuskinje, kao oličenje stila, da nam ukažu na neku novu ideju.

Nemojte da se začudite ako ih vidite van granica ove zemlje jer su trendseterke uveliko krenule sa kopiranjem. U nastavku saznajte tri frizure su najpopularnije među Francuskinjama!

1. Zavesa šiške

Sa zavesa šiškama odmah ćete osetiti dodir Pariza ili juga Francuske tokom leta. Da bi izgledale besprekorno moraju da budu sečene pod velikim uglom i sa popriličnom količinom kose, zato se obratite profesionalnom frizeru.

2. Messy hair

Uvek malo razbarušena, nikad previše uglađena - tajna je francuskih frizura. Stil sedamdesetih je u trendu, a wolf frizura je svuda. Pokažite svima svoj sexy jesenji look!

 3. Francuski bob

Sa šiškama ili bez, ova frizura je bezvremena. Francuski bob karakteriše srednja dužina - od donje vilice do kraja vrata, a frizer će pravu dužinu odrediti u odnosu na vaše crte lica, Navucite sako i košulju i prošetajte svojim gradom kao da šetate Parizom!