Iako smo svi strastveni obožavatelji stila Francuskinja, istina je da je ono što zamišljamo često ume da bude kliše. Bez obzira na to, ne prestajemo da se divimo njihovoj modi koja je klasična, elegantna, pomalo drska, i poznata po neeksperimentisanju. 

Analizirali smo Instagram naloge stylish devojaka i otkrili 9 ultimativnih komada koje ćemo viđati svuda ovog leta.

Od basic belog topa i farmerica do lagane, slip haljine - većinu ovih stvari već posedujete. Ukombinujte ih na pravi način i dobićete osećaj kao da se nalazite u Parizu. Inspirišite se!

1. Letnje haljinice

Ovo je očigledno, ali haljinice u najrazličitijim dezenima - od cveća do kvadrata su od suštinskog značaja kako bi ste dobili French look.

2. Kratak kardigan

Komad koji nam je potreban cele godine, a naročito leti, za sveže noći uz obalu. Prebacite ga preko ramena i uz jeans će izgledati sjajno.

3. Basket torba

Šta god da se desi Francuskinje neće ostaviti svoje torbe koje izgledaju kao košare. Nabavite sebi jednu i koristite je zauvek - od plaže do odlaska u grad na kafu.

4. Letnja obuća

Ove sezone najpopularnije su papuče, ali nikada Francuskinje se ne odriču espadrila i klasičnih crnih sandala. Na vama je da izaberete šta vam najviše odgovara i šta god odaberete, nećete pogrešiti.

5. Isečeni top

Ni jedna nacija nije suptilna kao Francuska. Isečeni top je pravi primer za to. Bilo da se radi o košulji koja je otvorena pozadi ili običan top koji se vezuje napred, postoji bezbroj načina da ga nosite i izgledate dobro. 

6. Slip haljine

Trend spavaćice koje se nose kao haljine popularan je već nekoliko godina i čini se da uskoro neće proći. Ukombinujte je sa džemperom preko kao prave Francuskinje.

 7. Basic top

Minimalističan baš kao i stil Francuskinja, ne čudi što je top jedan od njihovih omiljenih komada. Bez obzira da li je bež, crn ili beo odgovaraće svemu u vašem ormaru.

8. Savršena bela majica

Još jedna basic stvar koju obožavaju i koja će vam dugo trajati. Uparite belu majicu sa lepršavom suknjom i za tren ste u Parizu.

9. Stylish naočare

Ne preterane, ne obične, ne da prate trend, ali ne ni da su prevaziđene... Nekada se čini da samo Francuskinje znaju pravu meru, ali u pitanju je čist osećaj za modu. Sledite ih!