Kada je u pitanju priprema za naš jesenji look, baš kao i svaki drugi, bez sumnje možemo reći da su Francuskinje najbolje u otkrivanju prvih vodećih trendova.

Kada dođe hladnije vreme, nije nam strano da na sebe navučemo slojeve i slojeve odeće kako bismo se utoplile. Francuskinje sa druge strane znaju kako to učiniti bez slojevitog oblačenja, a uz malo kreativnosti i dosetljivosti. One se oslanjaju na trikotažu i pletenine kao osnov svakog outfita, tako da su pleteni džemperi, mantili i sakoi nezaobilazni.

Takođe, tu su i jednostavni aksesoari koje Parižanke kombinuju sa obućom - ove sezone glavne će biti glomazne čizme do kolena. Ali to su samo neke od njihovih stilskih tajni!

U nastavku otkrijte 8 outfita kojim Francuskinje demonstriraju kako ćemo se oblačiti ove jeseni i počnite.

1. Kombinezon, rolka i čizme

Kombinezoni više nisu samo za najsmelije, već za sve koji žele da se pokažu kao modni znalci. Kreirajte casual look uz crnu rolku i duboke čizme.

2. Blejzer, lepršava suknja i čizme do članka

Neka letnje lepršave suknje dobiju jesenji vajb, tako što ćete ih iskombinovati sa blejzerom i čizmama do članka.

3. Trench mantil, pletena haljina i čizme

Ne znači da ako je jesen, ne možete da nosite kratke stvari (iskoristite period do zime!). Spojite pletenu haljinu sa dugim mantilom i čizmama do kolena i osim što ćete izdužiti figuru, izgledaćete perfektno stilizovao.

4. Kardigan, kaiš i jeans

Kardigan je sastavni deo odeće za jesen. Dovoljno je da oko struka stavite kaiš kako bi dobio formu, a uz jeans i atraktivnu tašnu, look je potpun.

5. Crop džemper, pencil suknja i torba

Idealna mera za ni previše hladno ni previše toplo vreme jeste masivan, ali sečen džemper. Upotpunite ga suknjom za stylish izgled koji ne liči na one već viđene.

6. Koža

Koža ne izlazi iz mode, čak štaviše, sve je prisutnija - ne samo u vidu jednog komada nego outfita od glave do pete. Osim što je topla, ona će svakoj modnoj kombinaciji dati moćnu i luksuznu notu.

7. Košulja sa kragnom, pleteni top i jeans

Svi znaju da će pleteni topovi i prsluci biti najbolja investicija za ovu jesen, ali usudite se da ih ponesete na nesvakidašnji način - na primer sa voluminoznom košuljom i jeansom. P.S. Sandale su dozvoljene dok god ima sunca!

8. Blejzer, košulja i šorts

Ovakva vrsta blejzera obavezni je komad u ormaru svake Francuskinje. Uz pomoć njega možete da kreirate poslovni, elegantni i chic look koji će svi želeti da kopiraju.

Priredila: Ivana Matijević