Teško je poverovati da je prošla skoro polovina avgusta. Čini se da smo baš juče uživali u prolećnim piknicima i pripremama za more, upijajući prve zrake sunca.

S obzirom na to da smo već uveliko u poslednjem letnjem mesecu - krajnje je vreme da se opustite i uživate u top trendovima sezone. Ostavite jakne po strani i prigrlite sve što vam nudi odeća za toplo vreme: lanene materijale, oversize košulje, prugaste dezene... A ako vam se učini da su vam neki komadi već dosadili, verujte nam na reč, u oktobru ćete ih sanjati.

Pernille Teisbaek demonstrira kako se ove sezone nosi zebrasti kupaći kostim, Tamara Kalinić kako se kombinuje biciklistički šorts sa sakoom, a Hanna MW kako se transformiše svilena haljina iz urbanog u glamurozan komad. Naravno, osnova svega je minimalizam!

Pogledajte šta nose naše omiljene stylish devojke i inspirišite se za savršen avgustovski outfit.

1. Kompleti od lana

Lan je omiljeni materijal svih generacija - od naših baka i mama, pa do nas, čim smo napunile 25+ i dovoljno sazrele za njegovu eleganciju i sofisticiranost. Pored toga, lan je praktičan za leto jer je prirodan i ne lepi se za kožu.

 2. Bele oversize košulje

Preko kupaćeg, šortsa ili suknje - bele oversize košulje su must-have za leto.

 3. Svilene haljine

Duge svilene haljine postale su sinonim za duge letnje večeri kraj obale, čašu vina i smeh prijatelja. Upotpunite ih glamuroznim nakitom!

4. Sako + biciklistički šorts + patike

Ovaj outfit odgovor je na pitanje - kako ovog leta da se obučemo za kancelariju. Biciklistički šorts i crop top mogu da se nose i zasebno, ali u kombinaciji sa sakoom, dobijate ozbiljniji, stilizovaniji i efektniji izgled. 

5. Prugasto, prugastije, najprugastije

Bezvremeni dezen koji miluje more, nebo i talase u kosi biće vaš omiljeni modni saveznik i ove sezone. P.S. Ne zaboravite detalje u vidu marame za kosu.

 6. Puf rukavi

Na haljinama, bluzama, košuljama - puf rukavi su neizostavni. Što veće i voluminoznije, to bolje.

 7. Ne zaboravite papuče

Glavna novost je da je trendy obuća za leto glomazna, a ne lagana kako smo navikli. Pronađite svoj chic par sa platformom, čičak trakom ili kožnim jastučićima!

8. Zebrasti kupaći kostim

Možda ne možemo da vam pomognemo oko odabira kroja kupaćeg kostima koji savršeno odgovara vašoj figuri, ali definitivno možemo da vas uputimo u zebrasti dezen koji je nezaobilazan ovog leta. P.S. Kajle su ponovo IN, a poželjne su i na plaži!