Kako se London Fashion Week bliži kraju, širom otvorene oči uprte su u sva modna izdanja koja smo do sada videli. Modna pista zasijala je u punom sjaju sa publikom koja je još jednom dokazala da virtuelne revije ne mogu da zamene realnu, live atmosferu i živ dodir.

Što se tiče dizajnera, čini nam se da u skorije vreme nećemo moći da nađemo nekog ko će parirati urbanosti i popularnosti Nensi Dojake koja je kreirala svojevrsni kult - svi žele cut-out krojeve. Tu je i Roksanda Ilinčić, čarobna srpska dizajnerka, koja novom kolekcijom donosi eksploziju boja. I kako ne spomenuti Simon Rochu koja se na Nedelju mode vratila posle dve godine? Neodostajala nam je njena renesansna romantika.

Street style privlačio je pažnju medija i fotografa svakog dana. Kao i uvek u ovo doba godine, modni fanatici nisu bili usaglašeni po pitanju godišnjeg doba, pa smo viđali i krajnje letnje i krajnje zimske outfite. Sudeći po njihovim outfitima, i ove sezone imaćemo 2 trendi pravca: živahnu ekscentričnost i moćni minimalizam. Kojem vi klanu pripadate?

Evo 25 najboljih street style izdanja iz Londona!

Profimedia U toku je London Fashion Week, a ovo su najbolji street style outfiti!