Pop ikona Britney Spears zvanično je objavila da čeka dete sa svojim verenikom Sam Asgharijem.

Nakon burne 2021. godine u kojoj je Britney oslobođena očevog starateljstva, pevačica je okrenula novi list i verila se za dugogodišnjeg trenera. U opisu objave na njenom Instagram nalogu, Britney je Sama nazvala mužem, nagovestivši da su se u međuvremenu vrlo verovatno i tajno venčali. 

„Izgubila sam toliko kilograma da bih otišla na putovanje na Maui, i opet sam ih vratila ‍♀‍♀‍♀ … Pomislila sam: Bože… šta mi se desilo sa stomakom? Moj muž je rekao: Ne, ti si trudna od hrane !!!” Tako da sam uradila test na trudnoću... imam bebu …” napisala je Spearsova.

Britney je dodala i da se plaši zbog toga što je u prethodnoj trudnoći imala perinatalnu depresiju, progovorivši javno o jednoj veoma važnoj temi koja je još uvek tabu. 

„Moram da kažem da je to apsolutno užasno … žene tada nisu pričale o tome… neki su smatrali opasnim ako se žena tako ponaša sa bebom u sebi… ali sada žene pričaju o tome to svaki dan… hvala Bogu, ne moramo taj bol da držimo kao rezervisanu tajnu … Ovaj put ću raditi jogu ‍♀ svaki dan !!! Širimo puno radosti i ljubavi ”

Već mesecima, Britney je transparentno govorila o svojoj želji da ima još jedno dete, iako je tvrdila da pravila njenog pravnog aranžmana (pod starateljstvom) to čini malo verovatnim. Podsetimo se, tokom svog  obraćanja sudu u Los Anđelesu u junu 2021, rekla je da njen otac Jamie Spears i njegov tim neće dozvoliti da se „uda i rodi bebu“.

Mi joj želimo srećan novi početak i slobodu!