Dugo odgađani festivali napokon su se vratili! A to znači dve stvari: dobra muzika i zanimljivi stajlinzi. O tome šta su nosili izvođači za povratak na velike live pozornice govorićemo nekom drugom prilikom, jer je trenutno interesantnije šta nosi publika - pogotovo kada su u prvim redovima Tamara Kalinić, Leonie Hanne, Doja Cat, Kendall Jenner, Hailey Bieber, i mnogi drugi.

Dok su za festivale kao što je na primer Glastonbury gumene čizme must-have, kao i opuštene farmerice i šortsevi, Coachella je povod za nešto glamuroznije kreacije. Tako su zvezde ovog puta odlučile da izgledaju kao da su na crvenom tepihu, dok su casual notu outfitu dale ravnom, udobnom obućom - za partijanje do jutra.

Blistave haljine, mini crop topovi, kožne pantalone - bili su glavni komadi, a nije nedostajalo ni kaubojskih čizama i širokih farmerki. Boho stil je dominirao sa maksi haljinama i platformama, čipkom i lepršavim krojevima, a stil 2000-ih sa pletenicama i teksasom od glave do pete samo je utvrdio da je trend koji ne planira da izađe iz mode.

 A tu su i prepoznatljivi detalji generacije Z: cirkoni, šeširi i sjajne senke po uzoru na Euphoriu.

Među onima koje ove godine uživaju u live nastupima na Coachelli su i poznati supermodeli poput Alessandre Ambrosio, Heidi Klum, ali i Kylie Jenner, Jared Leto. Takođe, tu je bila i naša manekenka Marija Žeželj.


Pastelne boje kao boje proleća bile su svuda - od roze, svetloplave, do bledožute i bele. 

A providnu mrežastu haljinu nije odabrala samo Tamara Kalinić, već i glumica Vanessa Hudgens.

 S druge strane, modni favorit je bila i pletena suknja čiji je poluprovidan materijal idealan za prolećne i letnje evente.

A ukoliko se spremate za domaće muzičke festivale, sigurni smo da ćete inspiraciju pronaći u predlozima iznad!