Konstrakta se ovih dana uveliko priprema za Evroviziju koja se u maju održava u Torinu, a svoj poslednji nastup imala je u Hrvatskoj, u emisiji  "Zvijezde pjevaju" na HRT-u.

Konstrakta je nastupala u Hrvatskoj u emisiji Zvijezde pjevaju na HRT-u.
Antonio Knežević 

Dosledna sebi i svom jedinstvenom stilu, Konstrakta je i ovog puta bila otelotvorenje nekonvencionalnog, upečatljivog i vrlo stajliš modnog izraza, koji je u potpunosti usklađen sa njenom ličnošću i stvaralaštvom.

Za ovu priliku, ona je nosila belu majicu kratkih rukava u kombinaciji sa impresivnim palazzo pantalonama modne dizajnerke i Elle Style Award dobitnice Aleksandre Lalić, dok je hor oko nje nosio majice brenda Just Maschine. Kompletan stajling je, kao i za sve nastupe sa pesmom ''In Corpore Sano'' povodom Evrovizije, osmislila kostimografkinja Ivana Kesić.

Konstraktu stilizuje kostimografkinja Ivana Kesić.
Antonio Knežević 

Kako saznajemo, umetnici je najvažnije da nosi domaće dizajnere i predstavi našu zemlju u najboljem svetlu.

Samo za Elle, dizajnerka Aleksandra Lalić otkriva svoje utiske o saradnji sa Konstraktom, ali i to čije će kreacije Konstrakta nositi na Evroviziji u maju: 

''Veoma sam ponosna što je i LalicA prepoznata kao podrška Konstraktinom konciznom i kritičkom izrazu. Njen kompletan stajling za nastupe povodom Evrovizije radi kostimografkinja Ivana Kesić, kojoj je bilo važno da vizuelno odneguje koncept umetnice. Među brojnim komadima isključivo domaćih dizajnera, kao što su Just Machine, Mishka, Dulsineja, Klashnja, Fckin lion, Mom pants... uklopili su se i neki od LalicA modela, za ovu priliku, urađenih po njenoj meri. Konstrakta je u njima nastupala u Tel Avivu, Zagrebu, kao i u spotu za pesmu 'Mekano'. Tako će biti i u Madridu i Torinu. No, za sam nastup na Evroviziji, Ivana Kesić nam sprema iznenađenje.''

Konstrakta je nosila jedinstvene palazzo pantalone dizajnerke Aleksandre Lalić.
Antonio Knežević 

Palazzo pantalone jedan su od statement komada dizajnerke Aleksandre Lalić, a njihova najnovija verzija urađena za Konstraktu asocira na remek-delo umetnosti kostima. Model karakteriše neorenesansni kroj, sa dubokim strukom i nabranim retro materijalom, a domaća dizajnerka u svojim kolekcijama nudi još verzija ovog modela pantalona.

 Fotografije: Antonio Knežević