Nema sumnje da su društvene mreže promenile način na koji kupujemo – time se bavimo gotovo svakog dana, dok influenseri izbacuju nove trendove i komade 24/7. Najnoviji komadi koji nose apsolutno svi? Zara satenske haljine.

Prvobitna verzija bila je u ružičastoj boji, midi-dužine i sa isečenim leđima, a rasprodata je za samo nekoliko dana (i to po ceni od manje od 50 dolara). Broj TikTok videa sa ovom haljinom u glavnoj ulozi bio je nepregledan, zbog čega se našla i u trendingu. 

Zara haljina koja je oborila TikTok stiže u još dve boje! TikTok/simplystephjaye

Tokom vikenda dobili smo insajderske informacije da je haljina ponovo dostupna i to u nežnoj jorgovan boji, kao i elegantnoj smaragdnozelenoj. Ova prva biće naš favorit za leto, more i preplanuli ten, a druga za predstojeće važne događaje poput venčanja i rođendana. 

Zara haljina od satena postala je glavni trend na društvenim mrežama.
Zara 

Smaragdnozelena boja ne izlazi iz mode već dve sezone.
Zara 

Satenske haljine su prethodne dve godine doživele svoju renesansu, a kako se čini ne planiraju da siđu sa modnog trona. Njihov lagani i nežni materijal, te ženstveni kroj čine ih fashion izborom sa kojim ne možite da pogrešite. Ističu figuru na najlepši mogući način, dok istovremeno izgledate elegantno i prefinjeno. 

Zara satenska haljina oborila je TikTok.
Zara 

Pored jednobojnih modela, možete se odlučiti i za onaj sa šarenim dezenom, a mi smo trenutno zaljubljeni u smele šliceve, koji ovom modelu dodatno daju na atraktivnosti.

Satenske haljine sa šarenim dezenom su najnoviji Zara model.
Zara 

 Takođe, ako se spremate za večernji party, možete da odaberete neki od kraćih modela u jarkoj boji - poput narandžaste - koja je glavni trend za leto 2022.

Kraći modeli satenskih haljina idealni su za večernje izlaske.
Zara 

Zara satenska haljina je letnji hit za party.
Zara 

 A ako želite nešto potpuno drugačije, ova pink Zara haljina chic kroja će vas oduševiti.

Pink Zara haljina neobičnog kroja je za devojke koje vole da eksperimentišu s modom.
Zara