Za svakoga ko je prošlu godinu proveo tragajući za savršeno udobnim i trendy farmerkama visokog struka, stižu dobre vesti - Muglerove farmerke ne silaze sa trona popularnosti!

Učinilo nam se da su prošle jeseni skinute skinny farmerke, koje su godinama dominirale, zvanično postale passe, a onda su njihovu popularnost nastavile Thong model farmerki brenda Mugler.

Iako ovaj model mnoge podsećao na diskutabilna modna vremena, a svojim zanimljivim krojem nas je nesumnjivo sve vratio u prošlost, tačnije na početak milenijuma, nisu mu odelele ni domaće trendseterke. 

Poslednja u nizu demonstritrala ih je popularna domaća influenserka Dunja Jovanić koja je ponela prošlogodišnji model Muglerovih Thong farmerica koje su osvojile i svetske modne ikone.

Popularnost im je vrtoglavo skočila nakon što su ih prošetale svetski poznate manekenke Bella Hadid i Irina Shayk.

Bella Hadid u Mugler farmerkama
Profimedia 

Sviđalo se to nama ili ne, pantalone neobičnog dizajna su opet tu, a njihova najveća prednost jeste što su napravljenje od kombinacije rastegljivog, udobnog i čvrstog materijala.

Irina Shayk u Mugler farmerkama.
Profimedia 

Dok ih je Dunja Jovanić ponela za potrebe profesionalnog shootinga, Irina Shayk ih je nosila u svakodnevnim outfitima, kombinujući ih sa basic komadima iz svog ormana.

Irina Shayk u crno-belim farmerkama.
Profimedia 

 Pretpostavljamo da će high-street brendovi vrlo brzo kreirate svoje verzije, zato ukoliko budete želeli ovaj model, budite u pripravnosti!