Možete li da zamislite perfektan outfit bez omiljenih farmerica? Kao neko ko je izbegavao da ih nosi prvih 20 godina svog života, u deceniji koja je usledila, farmerke su sada u mom garderobu moj omiljen i siguran komad u kom uvek izgledam dobro.

Iskreno, ne sećam se kako sam pre živela bez njih. I iako možda nisu uvek najuzbudljivija stvar za nošenje, one stvaraju bezbroj mogućnosti za nošenje.

Verni ljubitelji teksasa će vam reći da farmerke imaju potencijal da se kombinuju izvrsnu odeću, a dokaz tome su i Instagram feedovi poznatih influensera.

Verujemo da ćete nakon ideja u nastavku probuditi inspiraciju i dati novo svetlo za sledeći outfit koji uključuje farmerke.

1. Blejzer i top majica

Na prvi pogled - predvidiv modni izbor, ali ako mu dodate pletenu tašnu ili sofisticiranu obuću, dobiće sasvim drugačiji ton.

2. Basic kardigan i torbica

Da li i vi već neko vreme gledate kardigane na policama radnji brze mode i razmišljate kako biste ih i uz šta nosili? Sada je vreme da konačno donesete odluku i kombinujete ih s jeansom - savršeno će se slagati, naročito ako odaberete i efektan zlatan lančić ili torbicu.

3. Oversized kaput i glomazne čizme

Ove godine sve nosimo oversize - kaput, farmerice, džempere. Kombinacija oversized kaputa, straight jeansa i glomaznih čizama je basic, ali timeless.

4. Pletivo i cipele u istoj boji

Bež je vladajuća boja sezone, a jeans kombinujte tako što će pletivo i cipele biti u istoj boji, kako biste postigli stilski sklad i moderan izgled.

5. Maxi kardigan i glomazne čizme

Ako vam je ideja o oversize kaputu suviše obična - odaberite maxi kardigan i pokažite svoju boho stranu.

6. Crni blejzer i iscepane farmerke

Crni blejzer možda daje na strogoći, ali zato je iscepani jeans tu da ublaži poslovan outfit i da mu ležernu notu. Kožna torba je must-have.

7. Kožna jakna i zvoncare

Ako imate zvoncare i to u tamnoplavoj boji, ove zime mogle biste se naći na listi trendseterki. Odaberite oversize košulju i kožnu jaknu u boji - svi će vas primetiti.

8. Uske farmerke i čizme ispod kolena

Večito pitanje da li možemo da nosimo čizme do kolena na uske farmerice, ove sezone razrešile su influenserke poput Pernille Teisbaek. Prepišite od njih!

9. Tekas i teksas + beli aksesoari

Jeans od glave do pete u modi je već nekoliko poslednjih godina, baš kao i stil devedesetih. Za promenu ga kombinujte sa belim umesto crnim detaljima i osvežićete svoj modni look.