Kada govorimo o klasičnim farmerkama, prvo nam na pamet padaju blue jeans, ali dokazano je da su im prva konkurencija - crne farmerke.

Ipak, ne dobijaju toliko prostora u modnom svetu kao njihove kolege vintage izdanja.

Crne farmerke imaju tu moć da piristaju svakoj figuri jer je uvek prividno sužavaju, a modne influenserke ih obožavaju i zbog toga što podjednako mogu da ih nose i danju i noću. Danju daju određenu svedenost i eleganciju vašem poslovnom outfitu, a uveče čeznu za šljokičastim topovima i ekstravagantnim party sakoima.

U pokušaju da sprečite monotonost njihovih izdanja, krenuli smo u lov na kombinacije sa crnim farmerkama koje su klasične, šik i nikada nas ne iznevere.

Bez obzira da li tražite nove načine da osvežite svoj stil za jesen ili jednostavno želite uvid u to kako da nosite ovaj crne farmerke u 2022. godini, nastavite da tragate za inspiracijom u redovima ispod.

1. Blejzer + čipkasti top

Oživite crne farmerke uz kombinaciju sexy bodija ili krudnjaka i oversized blejzera.

2. Trench mantil + mokasine

Za jednostavan svakodnevni izgled u crnim farmerkama samo dodajte krem mantil i mokasine.

3. Majica u boji + clutch torba

Dodajte svojim crnim farmerkama fashion efekat tako što ćete ih upariti sa majicom jarke boje, a za savršeni spoj ubacite pastelnu torbu.

4. Teksas jakna + crvena boja

Ako vam je double denim zahtevan za stilizovanje, sledite primer Grece Ghanem tako što ćete nositi plavu teksas jaknu sa crnim farmerkama. Na taj način ne morate da brinete o odgovarajućim nijansama plave.

5. Pruge + mokasine

Uvek možemo verovati Francuskinjama kada su u pitanju jednostavni, ali šik predlozi za stajling. Ovaj crni jeans, pruge i ravne cipele su savršen spoj za casual dnevni outfit.

6. Kožni mantil + džemper sa polo kragnom

Da su crne farmerke su neverovatno nosiv komad govori i činjenica da prolaze kao idealna pratnja odvažnim jaknama.

7. Blejzer u boji + šljokičaste sandale

Za nepogrešivo elegantan look, farmerke i blejzer nikada ne izdaju. Blejzer u boji i sandale sa cirkonima daju život crnim farmerkama.