Od pojavljivanja boyfriend jeansa polako su se skeptična razmišljanja oko njihovog kombinovanja pretvorila u simpatije, a kasnije i u pravu ljubav.

Polako, ali sigurno su boyfriend modeli došli na tron i dobili novo značenje u modi. Super udoban i sjajan jeans još uvek je deo našeg ormana jer ne želimo da se odreknemo ležernog, a opet tako stylish komada - a ne bi ni trebalo. Kako modni stručnjaci nalažu, svaka žena bi trebala da ima barem jedan par boyfriend farmerki, u danima kada želi da izgleda šik i oseća se udobno.

Uvek je uključena velika debata o tome kako nositi ove opuštene farmerke. Neki tvrde da bi trebalo da se odlučite za nešto prikladnije komade da biste uzdigli teksas do sofisticiranijeg izgleda, i time sprečili dominaciju opuštenog kroja. Drugi kažu da bi trebalo da prihvatite opušteni stil i odaberete pletene široke komade i chunky patike.

Ispostavilo se da postoji mnogo uticajnih ljudi koji ne mogu da se zasite od širokog i niskog kroja ovih farmerki iz 2000-ih, a to je još jedan dokaz da ne treba da odustanete od njih.

Ako ste znatiželjni kako da sada nosite opuštene farmerke, pronašli smo osam vrhunskih primera pomenutog stila koji će vas inspirisati.

1. Blejzer sa iscepanim farmerkama

Iscepane farmerke su se uveliko vratile na teksas scenu ranije ove godine, a super šik izgled se i dalje čini preovlađujućim. Obucite svoj omiljeni jeans sa blejzerom i lepim nakitom kao što je Ali uradila.

2. Vibrantne nijanse

Jedan od najznačajnijih (i nezaobilaznih) trendova na A/W21 pistama bile su vibrantne nijanse. Manekenke su ih nosile od vrha do pete radi maksimalnog efekta kao što je to učinila Ellie, ali možete da ih rastavite parom farmerki da biste ih učinili prikladnijim za svakodnevno nošenje.

3. Sa klasikom nema greške

Ipak, niko ne može poreći šik privlačnost farmerki i košulja. Da je reč o debati, smatramo da bi ovaj izgled zasigurno pobedio. Lako i uzdignuto — šta više možete da tražite?

4. Statement komadi uvek i zauvek

Monikh Dale je jedna od naših muza za teksas - nekako uvek uspeva da ih učini zanimljivim. Pratite njene modne savete i iskoristite jeans da neutrališete odeću i cipele ove zime.

5. Ne oslanjajte se isključivo na plavi jeans

Ko kaže da boyfriend farmerke moraju biti plave? Beli i ekru tonovi mogu izgledati jednako uglađeno - ako ne i više - u hladnijim mesecima, posebno kada su upareni sa masivno ispletenim džemperom.

6. Dodajte im drugačiji vibe

Farmerke imaju moć da bilo čemu daju kul remont. Pogledajte samo kombinaciju Yoyo Cao – uparivanje bluze sa kragnom i pletenog prsluka moglo bi izgledati previše uglađeno, ali dodatak širokih farmerki daje potpuno drugačiji vibe.

7. Rade posao i u klasičnim prilikama

Denim opuštenijeg kroja može izgledati opušteno, ali nema razloga da ga ne nosite za piće i večeru. Jednostavan prsluk i čizme sa potpeticom su sve što vam je potrebno da završite tranziciju.

8. Jednostavnost uvek izgleda dobro zajedno

Već smo utvrdili da je najlakši način da većina odeće izgleda sofisticiranije jeste da nabacite klasičan sako preko. Takođe nam se sviđa kako je Sylvie Mus uskladila nijansu svog blejzera sa nijansama svojih farmerki u onome što izgleda kao njena sopstvena stilska interpretacija kanadskog smokinga.