Nakon što je podsetila svet da može da itekako može da se vrati otmenom kraljevskom stilu, na proslavi 70. godina vladanja kraljice Elizabethe II, vojvotkinja od Saseksa se vratila u Kaliforniju – i zamenila Dior za teksas.

Kako bi navijala za princa Harryja tokom polo utakmice, Meghan je ponela Dôen teksas šorts i oversize teksas košulju, potvrđujući da je najistaknutija kraljevska zagovornica teksasa (podsetimo se samo da je za svoje prvo pojavljivanje sa princom Harryjem na Invictus Games 2017. godine odabrala iscepani jeans, skinny modela).

A zaštita za oči od podnevnog kalifornijskog sunca? Vojvotkinja nije zaboravila ni svoje omiljene Valentino tortoiseshell naočare, dok su Cartier Love narukvica i Tank sat dodali dašak elegancije čitavom izgledu. 

U galeriji pogledajte kako je izgledala.

Profimedia Ovaj outfit je prava inspiracija za leto.

Uprkos kraljevskim kodeksima, Meghan se ne ustručava da nosi ovaj komad, posebno otkako su se ona i Harry odrekli kraljevskih dužnosti. Od belog šorta, preko onog na tufne, pa sve do ovog teksas, Meghan smelo demonstrira trend leta i ne želi da ga se odrekne.