Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su se vratili u svoj grad. Naime, jutros su princ Hary i Meghan Markle stigli u katedralu Svetog Pavla u Londonu da prisustvuju Nacionalnoj službi zahvalnosti. Ovo je prvi put da se par pojavio u javnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu otkako je napravio "korak" od kraljevskih dužnosti 2020.

Meghan je nosila Dior haute couture sivi kaput i suknju sa odgovarajućim rukavicama i cipelama, a Princ Hary klasično odelo okićeno medaljama. Nakon ćaskanja sa pripadnicima službe na stepeništu istorijske katedrale, zauzeli su svoja mesta u drugom redu unutra, pored princeze Eugenie i Beatrice.

U galeriji pogledajte kako su izgledali.

Profimedia Pogledajte njihove outfite na obeležavanju 70 godina vladavine kraljice Elizabethe.

Odata je počast 70. godina vladavine kraljice Elizabethe II, a tu su bili i ostali članovi kraljevske porodice poput vojvode i vojvotkinje od Kembridža, kao i važnih imena poput premijera Borisa Johnsona i bivših britanskih lidera Theresa ​​May i Tony Blaira.

Inače, ovo je prvi put da su u Londonu sa decom, a takođe i redak kraljevski događaj na kome su odlučili da prisustvuju nakon sukoba sa ostalim članovima kraljevske porodice. 

U videu ispod možete da pogledate kratak sažetak svih godina vladavine Kraljice Elizabethe II.