Julia Roberts u ulozi Vivian u filmu ''Pretty Woman'' ostala je upisana u kolektivnu memoriju, bilo da se radi o plavo-beloj mini-suknji i čizmama iznad kolena ili crvenoj toaleti i belim rukavicama, a možda najzapamćenija ostala u smeđoj tačkastoj haljini na polo utakmici.

Julia Roberts u filmu Pretty Woman.
Profimedia 

Čini se da je istu filmsku modnu lekciju usvojila i vojvotkinja od Saseksa Meghan Markle, koja je prisustvovala suprugovoj polo utakmici prošlog vikenda i nosila outfit koji nas je neodoljivo podsetio na Julijin.

Meghan Markle u crnom outfitu koji podseća na Juliu Roberts i Pretty Woman.
Profimedia 

Meghan Markle za ovu je priliku odabrala elegantnu, ali praktičnu kombinaciju koju je vrlo lako nositi i izvan polo kluba, a nosiva je i u opuštenim, ali i formalnim prilikama. Crnu tačkastu bluzu uparila je sa širokim belim bermudama i u struku stegnula crnim pojasom, a dodatni dašak profinjenosti unela je omiljenim Aquazzura slingback cipelama, Valentino naočarima, velikim crnim šeširom, te crvenim ružem.

Nosivost i lepršavost ove kombinacije dobitna je formula za letnje dane, a više fotografija za inspiraciju pogledajte u galeriji.

Profimedia Pogledajte novo modno izdanje vojvotkinje od Saseksa.